Μετά από χρόνια καθυστέρησης
τα πρώτα ΚΤΕΟ Δικύκλων ξεκίνησαν να λειτουργούν στη επαρχία και πλέον και στην
Αθήνα. Το Moto Τρίτη, κινούμενο στο ρυθμό
των εξελίξεων, ξεκίνησε μία μεγάλη έρευνα ρίχνοντας φως στη διαδικασία
αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο αναβάτης για τα ΚΤΕΟ δικύκλων, ώστε να μη
βρεθεί προ εκπλήξεων. Το πρώτο μέρος της μεγάλης αυτής έρευνας στο τεύχος που
κυκλοφορεί.
Το ρετρό έχει επίσης την τιμητική του σε αυτό το τεύχος. Ταξιδέψαμε μέχρι τη Ρώμη και οδηγήσαμε τις ανανεωμένες Vespa LX & S 3V, οι οποίες χρησιμοποιούν πλέον το νέο τριβάλβιδο κινητήρα του ομίλου, στα 125 και 150 κ.εκ. και βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα τους στους τομείς των επιδόσεων, της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.
Οι μοτοσικλέτες είναι Rock! Και όπως στο Rock υπάρχει ένα είδος για κάθε γούστο έτσι και στις μοτοσικλέτες μπορεί να βρει κανείς το μοντέλο που θα τον κάνει να ροκάρει! Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε εκείνα τα δίκυκλα που ταιριάζουν καλύτερα, κατά τη γνώμη μας, με κάθε είδος rock μουσικής και σας τα προτείνουμε.
Επίσης, για τους φίλους της Honda και όχι μόνο, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για τον ιαπωνικό κολοσσό, το οποίο περιλαμβάνει τις σημαντικότερες στιγμές και μοντέλα της δίτροχής ιστορίας του, λόγια του μεγάλου Soichiro Honda αλλά και τα σημαντικότερα χρηστικά και οικονομικά μοντέλα της εταιρίας που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.
Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο moto τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).
Αν, λοιπόν, η οικονομία, η πρακτικότητα και η ποικιλία είναι σημαντικές για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του moto τρίτη που κυκλοφορεί!
Πλαστικές, αλουμινένιες, υφασμάτινες – τι βαλίτσες επιλέγεις;
MPS Manolakakis: Αμορτισέρ Hagon για το Kymco Downtown 300
Γερμανία: Έβαλαν ψεύτικη πινακίδα με όριο 70 χλμ./ώρα και ακυρώθηκαν εκατοντάδες πρόστιμα
Ηλεκτρικό scooter με ηλιακά πάνελ που φορτίζει όσο είναι παρκαρισμένο!
2020: Η χρονιά του lockdown και η πρωτιά του Honda CB500X στην Ελλάδα
CFMOTO 800MT-X και 1000MT-X με δώρο τριβάλιτσο Crafted έως το τέλος του 2026
Suzuki στους αγώνες: Η κληρονομιά που πέρασε στις μοτοσυκλέτες δρόμου
Honda CB1000F: Πώς ξαναζωντανεύει ο θρύλος των CB750F και CB900F
115 παραβάσεις για κράνος σε μία εβδομάδα – Πόσες αφορούσαν οδηγούς δικύκλων
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.