net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το VFR 1200F διατίθεται και στην έκδοση DCT με τιμή στα 19.720 ευρώ.

Απόλαυση, ασφάλεια και απόλυτος έλεγχος, είναι τα στοιχεία που προσφέρει το BMW S 1000 RR στον αναβάτη του όποιο κι αν είναι το στιλ οδήγησής του.

Το C-ABS του Honda CBR 600RR ενεργοποιείται όταν είναι απαραίτητο και δεν αφήνει καμιά αίσθηση στη μανέτα του φρένου.

Το Aprilia Shiver 750 είναι διαθέσιμο και με ABS (8.790 ευρώ), αλλά και σε ντυμένη έκδοση GT (8.640 ευρώ και 8.870 ευρώ με ABS).

Δεν υπάρχει κατηγορία που να συνδυάζει τα τρία στοιχεία του πάθους καλύτερα.

Το Ducati Multistrada διατίθεται σε έκδοση με ABS (16.500 ευρώ), αλλά και στις Touring και Sport (20.800 ευρώ), καθώς και Travel, με ή χωρίς ABS.

Οι γρήγοροι της ασφάλτου!

Καλή η πρακτικότητα, χρυσή η οικονομία, αλλά μερικά πράγματα ανήκουν στη σφαίρα του πάθους και το πάθος δεν υπολογίζει έννοιες που αφορούν στην καθημερινότητα και στην τσέπη!

 
Ένα από τα βασικότερα προβλήματα της οικονομικής κρίσης είναι ότι μας ανάγκασε να γίνουμε περισσότερο πεζοί υπολογίζοντας τα πάντα με οικονομικά κριτήρια και αφήνοντας το πάθος μας σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους περισσότερους, καθώς θεωρούν ότι οι εποχές που ζούμε δεν προσφέρονται για εκτόνωση παθών. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για το πάθος τους.
Και όταν μιλάμε για μοτοσικλέτες, το πάθος αυτό μεταφράζεται σε τρία στοιχεία: επιδόσεις, sport συμπεριφορά και αισθητική που μοιάζει να προέρχεται από άλλο κόσμο. Τα στοιχεία αυτά είναι διάχυτα λίγο-πολύ σε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο, κάποιες από αυτές φαίνεται πως τα έχουν καθιερώσει στο μεγαλύτερο βαθμό.

Πρώτα απ’ όλα, τα supersport. Δεν υπάρχει κατηγορία που να συνδυάζει τα τρία στοιχεία του πάθους καλύτερα. Μιλάμε, άλλωστε, για μια κατηγορία μοτοσικλετών που παίζει καλύτερα από κάθε άλλη το παιχνίδι των επιδόσεων, αλλά και των εντυπώσεων. Τις ίδιες διαθέσεις εμφανίζουν συχνά και τα sport touring μοντέλα, ενώ αντίστοιχη φιλοσοφία με τα supersport διαθέτουν και τα streetfighter. Τα γυμνά μοντέλα της αγοράς συναγωνίζονται, όχι τόσο για το μυαλό, όσο για την καρδιά των αναβατών, με αιχμηρή αισθητική, υψηλές επιδόσεις και sport συμπεριφορά. Στις σελίδες που ακολουθούν, λοιπόν, οι μοτοσικλέτες που παρουσιάζονται συνδυάζουν όλα τα παραπάνω στοιχεία και ικανοποιούν πρώτα απ’ όλα, το πάθος του μοτοσικλετιστή.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ