net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To οδηγούμε στη πίστα του Misano!

Μία από τις πιο ποθητές sport μοτοσικλέτες της χρονιάς κληθήκαμε να οδηγήσουμε στην θρυλική πίστα του Misano, σε μία παρουσίαση που η έντονη βροχή μπορεί να μας χάλασε τη διάθεση, αλλά μας αποζημίωσε το νέο ιταλικό διαμάντι της Aprilia με την εμφάνιση που καθηλώνει το βλέμμα: το RSV4...

 
Ο απεσταλμένος μας Κώστας Γκαζής, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του στο τηλέφωνο, όταν μας έλεγε για τις βροχερές συνθήκες στις οποίες κλήθηκαν να οδηγήσουν οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Στα λόγια του ήταν έκδηλος όμως και ο θαυμασμός στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Ιταλοί, για να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες sport μοτοσικλέτες που έχουν γίνει ποτέ. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στα ίδια τα γραφόμενά του:

“…Αυτό που δεν συνηθίζεται εύκολα είναι το πόσο όμορφο είναι το Factory από κοντά. Ίσως το ομορφότερο Superbike που φτιάχτηκε ποτέ. Και ποιοτικό παντού. Το εντυπωσιακότερο οδηγικό χαρακτηριστικό της RSV4 είναι η ομοιογένεια του συνόλου. Άψογος ο ψεκασμός με τους διπλούς εγχυτήρες, κανένα παράπονο υστέρησης από τον αισθητήρα του ride by wire, γραμμική απόδοση κινητήρα παντού, γεμάτη καμπύλη από χαμηλά έως και τον κόφτη, χωρίς υστερίες και ξεσπάσματα. Πλαίσιο βράχος, αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες, σκληρές μεν, προσφέροντας άπλετη πληροφόρηση δε -το σταμπιλιζατέρ στην πιο μαλακή του ρύθμιση, ούτε που χρειάστηκε ποτέ σε αυτές τις συνθήκες.”

Περισσότερα θα διαβάσετε την προσεχή Τρίτη14 Απριλίου, στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ