LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ducati Monster 1100

…είναι ερασιτεχνικές και έκαναν την εμφάνιση τους σε δικτυακό club «τερατόφιλων». Μετά το νέο 696 ήταν αναμενόμενο πως η Ducati θα προχωρήσει στην ανανέωση όλων των monster και από ότι φαίνεται, η ναυαρχίδα των αερόψυκτων εκδόσεων είναι αυτή που έχει σειρά.

 
Αν και οι φωτογραφίες δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα, εύκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει πως το monster 1100 έχει σχεδόν πανομοιότυπη σχεδίαση με το 696. Πλαίσιο και ρεζερβουάρ που αποτελούν και τα σημαντικότερα τμήματα στην πρωτόλεια σχεδίαση των monster, είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του 696. Διαφοροποίηση υπάρχει -εκ πρώτης όψεως- στο μονόμπρατσο ψαλίδι και στις ζάντες οι οποίες σχεδιαστικά θυμίζουν πολύ αυτές που τοποθετούνται στο Hypermotard. Στην φωτογραφία τιμονιού – ταμπλό διακρίνεται πως το πιρούνι σε αντίθεση με αυτό του 696 είναι ρυθμιζόμενο, οι τρόμπες συμπλέκτη και φρένου είναι ακτινικές, ενώ τα όργανα παραμένουν ίδια με αυτά του «μικρού» τέρατος.

Ο κινητήρας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον δικύλινδρο αερόψυκτο DS των 1.078 κε.κ. που εφαρμόζεται στα Multistrada και Hypermotard 1100 & 1100S, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν η απόδοση του θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτή των προαναφερθέντων μοντελών. Το σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα έχουμε νεώτερα για το Monster 1100, αφού το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί επισήμως σε κάποια από τις φθινοπωρινές εκθέσεις μοτοσικλέτας.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ