net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa S από την Piaggio

Η νέα Vespa S είναι εμπνευσμένη από την μακρινή παράδοση της Vespa στον νεανικό και δυναμικό σχεδιασμό scooter. Το μινιμαλιστικό ύφος της S έρχεται από μερικά θρυλικά μοντέλα, προηγούμενων ετών, όπως η Vespa 50 και η Vespa Primavera της ιταλίδας κατασκευάστριας.

 
Το νέο μοντέλο Vespa S έρχεται στο προσκήνιο, θέλοντας να πρεσβεύσει τις ίδιες αξίες, όχι μόνο στον τομέα της τεχνολογίας, με αυτές των προηγούμενων ετών που κατάφεραν οι Vespa Special και Primavera.

Οι γραμμές του είναι καθαρές και φέρνουν “κάτι” από 70s…
Τα πλαστικά που πλαισιώνουν το τιμόνι, φιλοξενούν ένα κλασσικό τετράγωνο φανάρι που σίγουρα οι λάτρεις του είδους θα το αγαπήσουν. Η σέλα του μένει πιστή στη σχεδίαση της δεκαετίας του 70, διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: την Sport (για την “μικρή” έκδοση των 50 κυβικών εκατοστών) και την Touring (για την έκδοση των 125 κυβικών εκατοστών) για μεγαλύτερη άνεση

Δύο είναι, λοιπόν, οι εκδόσεις που διατίθενται το νέο μοντέλο Vespa S. Στα 50 και στα 125 κυβικά. Ο πενηντάρης κινητήρας είναι δίχρονος και ιδανικά κατασκευασμένος για τους νέους αναβάτες και την καθημερινή χρήση στους δρόμους της πόλης ενώ ο κινητήρας των 125 κυβικών εκατοστών είναι εφοδιασμένος με έναν μοντέρνο, οικολογικό, τετράχρονο κινητήρα που χαρακτηρίζεται από την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και πληροί τους κανονισμούς Euro 3.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ