net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

MV Agusta: Αποστολή στην Ιταλία

Η MV Agusta είναι μια από τις ελάχιστες βιομηχανίες που η παραγωγή της περιλαμβάνει μονάχα δίκυκλα επιδόσεων. Αν αναλογιστούμε ότι η γκάμα της περιλαμβάνει μόνο 2 μοντέλα, ο βαθμός εξειδίκευσης και ο δείκτης προσήλωσης μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

 
Οι μοτοσικλέτες της εταιρίας είναι δύο ξεχωριστής αισθητικής και κουλτούρας μοτοσικλέτες που μετουσιώνουν την έννοια riding pleasure. Συνεπώς, το να έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις ένα MV Agusta δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί εύκολα.

Τώρα, αν αυτό συμβαίνει στην Ιταλία και μάλιστα μερικά χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιο συναρμολόγησης και κατασκευής τους όταν λίγο πριν έχεις μια σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Claudio Castigloni, το συμβάν βάσει πιθανοτήτων είναι ακόμη πιο σπάνιο.

Όλα τα παραπάνω έγιναν πραγματικότητα από την δραστήρια Italmoto (αντιπροσωπεία της MV Agusta στη χώρα μας) που σε συνεργασία με το ιταλικό εργοστάσιο, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή παρουσίαση των νέων μοτοσικλετών της που μπορείτε να βρείτε στο τεύχος (13/07) που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ