net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Harley Sportster 883 ‘07

Harley υπάρχουν πολλά! Ψεκαστό όμως Harley, έτοιμο να προσφέρει απλόχερα την οδηγική απόλαυση της εταιρίας και μάλιστα χωρίς να σου ζητάει να πουλήσεις το σπίτι σου για να το αποκτήσεις, υπάρχει μόνο ένα. Καλωσορίστε λοιπόν το καινούργιο και ανανεωμένο Sporster 883.

 
Όσο και να κρύβεστε από τους φίλους σε συζητήσεις, όσο και να το παίζετε…μπλαζέ κάθε φορά που ακούτε εκείνο του ντούπου-ντούπου, όσο νερό και να πίνετε στο όνομα οποιουδήποτε…Γιαμαμότο μηχανικού και σχεδιαστή, όσο και να μη θέλετε να το παραδεχτείτε, από τον εαυτό σας δεν μπορείτε να κρυφτείτε (κοίτα που κάνει και ρίμα!). Ένα Harley πάντα το θέλατε και δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσετε να το κοιτάξετε αν περάσει δίπλα σας!

Το Sportster θα σας δώσει επιτέλους την ευκαιρία να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από μία Harley και μάλιστα με λογικό κόστος. Αποτελεί μία αρκετά καλή καθημερινή μοτοσικλέτα, εφόσον βέβαια είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες θυσίες στον τομέα της άνεσης και του συνεπιβάτη. Αν το budget σας δεν αντέχει το 1200άρι, τότε θα βρείτε στο πρόσωπο του 883 το Harley που πάντα θέλατε αλλά δεν μπορούσατε να αγοράσετε. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού το κόστος του κυμαίνεται στα 10.900 €.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος (06/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ