net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa GTV 250 i.e.

Στο σταυροδρόμι του παρελθόντος με το παρόν βρίσκεται η νέα Vespa GTV 250, συνδυάζοντας μερικά από τα πιο γνωστά στοιχεία της ιστορίας της Vespa με τις νέες τεχνολογίες και τη μοντέρνα αισθητική. Το νέο αυτό μοντέλο κινείται και στους δύο “δρόμους” με την ίδια ευκολία!

 
Οι στιλιστικές αναζητήσεις των υπευθύνων βρήκαν τον… καμβά τους στο “πρόσωπο” ενός άλλου επιτυχημένου μοντέλου, της Vespa GTS 250. Πάνω σε αυτή έγιναν οι πειραματισμοί και το γεγονός ότι το νέο μοντέλο δανείστηκε το πλαίσιο και τη γενική εμφάνιση της GTS γίνεται φανερό από την πρώτη ματιά, παρά τις αλλαγές που έγιναν.

Ένα είναι σίγουρο: η νέα Vespa απαιτεί συναίσθημα από τον ιδιοκτήτη της. Όποιος θέλει “ταρζανιές” στην άσφαλτο και επιθετικό στιλ, καλό είναι να προτιμήσει κάτι πιο sport. Όποιος θέλει να βάζει δύο κράνη και ένα μπουφάν κάτω από τη σέλα, καλό είναι να πάρει ένα mega scooter. Όποιος, όμως, επιθυμεί ένα μοντέλο που θα το ερωτευτεί πέρα από αριθμούς, υπολογισμούς και ψυχρή λογική, είναι ο άνθρωπός της. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η GTV 250 απαιτεί συμβιβασμούς. Και πανέμορφη είναι και γρήγορη και ισχυρή και άνετη. Ωστόσο, οι ιδιαιτερότητές της και η σχετικά “τσιμπημένη” της τιμή (4.990 ευρώ) απαιτούν έναν σύντροφο με στιλ, που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμος να την ερωτευτεί κεραυνοβόλα.
Περισσότερα, στο τεύχος (26/06) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ