net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Piaggio X8… τώρα τα έχει 400!

Περιμέναμε με αγωνία τη μεγάλη έκδοση του Χ8. Πώς θα επηρέαζαν το σκούτερ της Piaggio τα παραπανίσια κιλά και η περισσότερο δύναμη; Θα παρέμενε η συνταγή πετυχημένη ή κάπου θα χαλούσε; Ηρεμήστε, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σκούτερ έκανε και πάλι το θαύμα του.

 
Το Χ8 400 διατηρεί τα θετικά στοιχεία της μικρότερης έκδοσης του μοντέλου και με το μεγαλύτερο κινητήρα αυξάνει τις τουριστικές του δυνατότητες. Το Χ8 400 i.e. έρχεται ολοκληρωμένο και περισσότερο απειλητικό για τον ανταγωνισμό. Ένα επιπρόσθετο αβαντάζ του Χ8 είναι πως ο κινητήρας δεν ξεπερνά τους 34 ίππους και έτσι μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος Α.

Ο κινητήρας του X8 400 αποτελεί το νέο τέκνο της ιταλικής εταιρίας. Μονοκύλινδρος ώστε να διαθέτει περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και φυσικά με ψεκασμό, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει και να περνά με επιτυχία το Euro 3.

Το Χ8 συνεχίζει την καλή πορεία που είχαν μέχρι τώρα ‘‘χτίσει’’ τα μικρότερα της σειράς 125 και 250. Με τον κινητήρα των 400 κ.εκ. το σκούτερ της ιταλικής φίρμας απέκτησε τις απαραίτητες επιδόσεις για τη διεύρυνση των δυνατοτήτων του.
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (23/06) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ