net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha FZ6 ABS... το ασφαλές!

Το Fazer 600 της Yamaha είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και έμελλε να αποτελέσει ένα από τα best seller στον πίνακα των πωλήσεων. Φέτος η Yamaha, δίχως να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας της, το παροπλίζει με το γνωστό σύστημα ABS διευρύνοντας το αγοραστικό του κοινό.

 
Το FZ6 από την πρώτη μέρα παρουσίασής του έγινε ποθητό και αγαπητό. Μπορεί από τη μοτοσικλέτα που αντικατέστησε να έχουν μοναδικό κοινό παρανομαστή την ονομασία, όμως και αυτή με τη σειρά της απευθύνεται στο ίδιο αγοραστικό κοινό δίνοντας ένα πιο ώριμο και αρκετά καλό πακέτο. Φέτος και ενώ δειλά η τεχνολογία του ABS βρίσκει εφαρμογή σε μοτοσικλέτες, και κυρίως στην γειτονία της κατηγορίας του Fazer, η Yamaha το εξόπλισε με ABS απομακρύνοντας και το τελευταίο ενδοιασμό από τους μελλοντικούς αγοραστές του.

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των Street μοτοσικλετών βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία, όμως το Fazer παραμένει ατάραχο, σίγουρο για το τι πρεσβεύει και σε ποιους απευθύνεται. Φέτος η Yamaha με την τοποθέτηση του συστήματος ABS το έκανε περισσότερο ασφαλές και διεύρυνε το αγοραστικό του κοινό που πλέον έχει ένα ακόμα κίνητρο να μη στρέψει το βλέμμα του σε κάποιο άλλο μοντέλο.
Μπείτε σε λεπτομέρειες διαβάζοντας το τεύχος (18/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ