Yamaha Tenere 700 World Raid: Γεννημένη για χώμα

Yamaha Tenere 700 World Raid: Γεννημένη για χώμα

Η πιο εξελιγμένη έκδοση του Yamaha Tenere 700 είναι η World Raid, αφού διαθέτει δυο ρεζερβουάρ, νέα οθόνη, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και άλλα αξεσουάρ για τους πιο απαιτητικούς.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

World Raid: Η κορυφαία έκδοση του Yamaha Tenere 700


Η Yamaha δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις, αλλά τις δημιουργεί και βλέποντας την απήχηση των adventure μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού, αποφάσισε να πάει την κατηγορία ένα βήμα παραπέρα εστιάζοντας στις εκτός δρόμου δυνατότητες και την ευκολία χειρισμών. Παρουσίασε λοιπόν το Tenere 700, το οποίο με όπλα του τον εξαιρετικό CP2 κινητήρα, ποιοτικές αναρτήσεις της ΚΥΒ και εμφάνιση βγαλμένη από το Dakar, σημείωσε άμεσα εμπορική επιτυχία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάνεις 500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα


Η Yamaha όμως δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και βρήκε τρόπο να κάνει το καλό ακόμα καλύτερο. Έτσι, παρουσίασε πρόσφατα την έκδοση World Raid που απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς αναβάτες που εστιάζουν στην χωμάτινη οδήγηση. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση της έκδοσης έχει να κάνει με το ρεζερβουάρ καυσίμου, το οποίο είναι διπλό με συνολική χωρητικότητα 25 λίτρα, που προσφέρει αυτονομία της τάξεως των 500 χιλιομέτρων. Μάλιστα το σχήμα των ρεζερβουάρ και η τοποθέτηση της αντλίας καυσίμου φέρνουν πιο χαμηλά το κέντρο βάρους με όφελος στη συμπεριφορά και την ευκολία χειρισμών.

Μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων και ABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως.


Ακόμα μια σημαντική αλλαγή που διευρύνει τους off road ορίζοντες του μοντέλου είναι οι νέες, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB με μεγαλύτερες διαδρομές ( 230 χιλ. και 220 χιλ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα αντί για 210 χιλ. και 200 χιλ. των άλλων εκδόσεων), ενώ υπάρχει και σταμπιλιζατέρ τιμονιού της Ohlins. Το ABS έχει 3 modes λειτουργίας και δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω ή και στους δύο τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »