1000 ευρώ όφελος στο BMW F 850 GS

Το απόλυτο μεσαίο adventure της BMW γίνεται πιο προσιτό από ποτέ. Δες πώς θα κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου.

Το F 850 GS είναι η πιο δημοφιλής μεσαίου κυβισμού on-off μοτοσυκλέτα της BMW και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει κερδίσει επάξια τον σεβασμό και την αγάπη των μοτοσυκλετιστών σε όλο τον κόσμο. Από όπου κι αν την κοιτάξεις αποπνέει ποιότητα και πολυτέλεια, ενώ με την αιχμηρή σχεδίασή και το περιπετειώδες παρουσιαστικό της, στα πρότυπα του R 1250 GS, σε προκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του παντού και να εξερευνήσεις νέα μέρη.

Ο δικύλινδρος σε σειρά, υδρόψυκτος κινητήρας των 853 κυβικών αποδίδει 95 ίππους στις 8.250 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 9,4 kg-m στις 6.500σ.α.λ. Οι διαφορετικές χαρτογραφήσεις επηρεάζουν ανάλογα την απόκριση και την διαθέσιμη ιπποδύναμη, ενώ ο μαλακός συμπλέκτης έχει ελαφριά και ομαλή αίσθηση για πιο ξεκούραστη οδήγηση μέσα στην πόλη, ενώ μειώνει τις αναπηδήσεις του τροχού στα απότομα κατεβάσματα.

Η σέλα είναι μεγάλη σε διαστάσεις και προσφέρει απαράμιλλη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, όση ώρα και αν διαρκεί η διαδρομή. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το F 850 GS είναι η διττή φύση του, που το μετατρέπει σε ένα άριστο χρηστικό εργαλείο καθημερινής χρήσης από τη μία και σε ένα χωμάτινο όπλο από την άλλη. Φτιαγμένο για την πόλη αλλά και για μακρινά ταξίδια, έτοιμο να προσφέρει άνετα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Και σε κάθε εκτός δρόμου μονοπάτι, θα ανακαλύψεις ότι δεν θέτει συμβιβασμούς. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, θα σε συντροφεύσει σε όποια περιπέτεια εσύ επιλέξεις.

Δές εδώ τη δοκιμή του F 850 GS


Απόκτησε τώρα στην BMW Motorrad Παπανικολάου μια F 850 GS με όφελος 1000 ευρώ και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Δεν χρειάζεται να χάνεις άλλο χρόνο ψάχνοντας την επόμενη μοτοσυκλέτα σου, απόκτησε τώρα τη BMW των ονείρων σου. Και μην ξεχνάς πως ό,τι και να ψάχνεις για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου, θα το βρεις στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της BMW Motorrad Παπανικολάου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Μπες στο πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.bmwpap.gr και δες μεγάλη ποικιλία σε κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, υποδήματα, τσάντες, αδιάβροχα και άλλα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: