net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Modenas/SYM: Αποστολή στη Μαλαισία

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν από την ίδρυση της Modenas με την οποία οι αδερφοί Γκοργκόλη και η εταιρία τους διατηρούν προνομιακή σχέση όλο αυτό το διάστημα εκπροσωπώντας τη Modenas σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μαλαισία και Ταϊβάν, δύο σταθμοί αλλά και αρκετά νέα μοντέλα!

 
Modenas (Μαλαισία)
Μετά από μια σύντομη παρουσίαση των ανθρώπων της εταιρίας, μπήκαμε κατευθείαν στο εργοστάσιο και αρχίσαμε να… ενοχλούμε τους εργάτες! Η περιέργεια των ανθρώπων της ελληνικής αποστολής δοκίμασε την ευγένεια των ανθρώπων της Modenas, αφού παραλίγο να μπούμε στην γραμμή παραγωγής και να δένουμε μοτέρ!

Στα πλαίσια της επίσκεψης στους χώρους του εργοστασίου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα νέα παπιά της εταιρείας, το Kriss 120 και το Xcite 130. Οδηγώντας τα αποκομίσαμε μια θετική πρώτη εικόνα, ειδικά από το Xcite που φέρει αρκετές διαφορές με τα παπιά που είχαμε γνωρίσει ως τώρα από την εταιρεία.

Η στιβαρότητά του στην οδήγηση, το δυνατό, από χαμηλά, μοτέρ του και η όμορφη σχεδίαση είναι τα χαρακτηριστικά που μας έκαναν εντύπωση. Και τα δύο μοντέλα θα τα δούμε στην Ελλάδα την άνοιξη του 2008, οπότε υπομονή έως τότε για μια πλησιέστερη δοκιμή.

SYM (Ταϊβάν)
Με δυνατότητα για παραγωγή πάνω από 2.000 μονάδες ημερησίως, το εργοστάσιο της SYM είναι ένα πολύβουο μελίσσι ανθρώπων, που δουλεύουν με μέθοδο και συγκεκριμένους στόχους είτε είναι στο σύγχρονο R&D της εταιρίας ή αποτελούν “γρανάζι” της μονάδας παραγωγής.

Και από τη SYM περιμένουμε νέο μοντέλο. Το Citycom 300, όταν το είδαμε, ήταν ακόμη “αβάφτιστο”. Ήταν στη τελευταία φάση των δοκιμών του και μας επέτρεψαν να το οδηγήσουμε μέσα στη μικρή “πίστα” των εγκαταστάσεων της SYM.

Σταθερό, με καλή προστασία από τον αέρα αλλά και δυνατό μοτέρ, το Citycom έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει το αποφασιστικό βήμα της εταιρείας για να μπει για τα καλά στον ανταγωνισμό των μεσαίων scooter με μεγάλους τροχούς.
Διαβάστε περισσότερα για την αποστολή μας, στο τεύχος (24/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ