net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάποια από τα σχέδια που κατέθεσε η Kawasaki για το H2R.

Κάποια από τα σχέδια που κατέθεσε η Kawasaki για το H2R.

Κάποια από τα σχέδια που κατέθεσε η Kawasaki για το H2R.

Γίνεται ακόμα πιο ισχυρό;

Πατέντες που κατέθεσε η Kawasaki για το υπερτροφοδοτούμενο μοντέλο της πυροδότησαν σενάρια για ακόμη περισσότερη ιπποδύναμη στο μοντέλο της επόμενης χρονιάς!

 
Πόσο πιο… ψηλά θα θέσει τον πήχη η Kawasaki με το Η2R; Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι του More Bikes εντόπισαν κάποιες πατέντες που κατατέθηκαν σχετικά με το μοντέλο και τις συνδέουν με μία πιθανή αύξηση της ιπποδύναμής του, για του χρόνου…
 
Τι ακριβώς αφορούν οι πατέντες; Πρόκειται για επανασχεδιασμένα αεροδυναμικά πτερύγια, τα οποία έχουν στόχο να ασκούν περισσότερες δυνάμεις στο εμπρός τμήμα της μοτοσυκλέτας και να κρατούν τον τροχό στο έδαφος, στις έντονες επιταχύνσεις.

Μάλιστα, κάποια από αυτά τα σχέδια απεικονίζουν και αλλαγές σε καθρέφτες, πράγμα το οποίο μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: ή οι αεροδυναμικές βελτιώσεις θα αφορούν και την πιο…αδύναμη Η2, ή ότι η H2R αποκτά καθρέφτες –και πιθανότατα, έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο!
 
Επίσημες πληροφορίες για ακόμη περισσότερους ίππους δεν υπάρχουν, ωστόσο οι Βρετανοί δημοσιογράφοι το θεωρούν πιθανό και έναν ακόμη λόγο για τον οποίο η Kawasaki επανεξετάζει την αεροδυναμική του H2R. Ίδωμεν! 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ