Test Adrenaline Chicago 2.0: Με δυο ανεξάρτητες επενδύσεις

Πολλές δυνατότητες ρύθμισης για κορυφαία εφαρμογή
Αδιάβροχο με αφαιρούμενη θερμική επένδυση και αεραγωγούς
Θήκη τηλεφώνου με άνοιγμα για καλώδιο ακουστικών

Δοκιμάζουμε το χειμερινό μπουφάν Adrenaline Chicago 2.0

Ενδεικτική τιμή: 174 ευρώ

Στην Adrenaline για περισσότερα από 10 χρόνια κατασκευάζουν προστατευτικό εξοπλισμό για αναβάτες με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια, την υψηλή ποιότητα και την πρακτικότητα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός συναντά τις ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα σχεδιασμένα από μοτοσυκλετιστές για μοτοσυκλετιστές. Η γκάμα της περιλαμβάνει πάνω από 200 προϊόντα που καλύπτουν κάθε χρήση και η Inter Cars μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Adrenaline παραχωρώντας μας ένα από τα καλύτερα jacket της εταιρείας και συγκεκριμένα το Chicago 2.0.

Πολλές δυνατότητες ρύθμισης για κορυφαία εφαρμογή

Πρόκειται για ένα χειμερινό μπουφάν ¾ για τουριστική χρήση κατασκευασμένο από πολυεστέρα 600D, ο οποίος έχει ενισχυθεί με 1860D πολυεστέρα στα πιο ευάλωτα στην τριβή σημεία. Το Chicago παίρνει άριστα στο κομμάτι της εφαρμογής καθώς είναι από τα λίγα μπουφάν που προσφέρουν τόσο μεγάλο εύρος ρυθμίσεων. Στα πλαϊνά υπάρχουν τρεις ιμάντες με Velcro (δυο στη μέση και ένας στο κάτω μέρος), ενώ στα μανίκια έχουμε κουμπιά 3 θέσεων στο πάνω μέρος και 2 θέσεων πιο χαμηλά. Επίσης ρυθμιζόμενος είναι και ο γιακάς και μάλιστα είναι το πρώτο jacket που συναντάμε με τα κουμπιά ρύθμισής του στο πίσω μέρος, ενώ έχει επένδυση fleece για ζεστασιά και άνεση. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το Chicago να αγκαλιάζει σωστά το σώμα και να γίνεται ένα με τον αναβάτη, χωρίς να εμποδίζει τις κινήσεις. Επίσης, στο κάτω μέρος το ύφασμα έχει ένα κόψιμο σε σχήμα «Π» για να μη διπλώνει πολύ, όταν κάθεσαι στη σέλα. Το κλείσιμο του μπουφάν γίνεται με μεγάλο, εύχρηστο φερμουάρ και κουμπιά, τα οποία καλύπτονται από ύφασμα για καλύτερη αδιαβροχοποίηση.

Αδιάβροχο με αφαιρούμενη θερμική επένδυση και αεραγωγούς

Εσωτερικά συναντάμε αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη καθώς και θερμική επένδυση, οι οποίες είναι αφαιρούμενες και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα. Επίσης, το Chicago διαθέτει αεραγωγούς στο στήθος, τα μανίκια και την πλάτη που σημαίνει ότι μπορείς να ελέγχεις την ποσότητα του αέρα που εισέρχεται και να ρυθμίζεις έτσι την θερμοκρασία στο εσωτερικό του μπουφάν. Αυτό πρακτικά διευρύνει πολύ το πεδίο χρήσης του συγκεκριμένου μπουφάν καθιστώντας το ουσιαστικά 3 εποχών. Επίσης, όταν ταξιδεύεις μπορείς να αντιμετωπίσεις πολύ αποτελεσματικά τις αλλαγές του καιρού και να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Το βάρος του είναι 2.750 γραμμάρια σε Small μέγεθος με τις επενδύσεις τοποθετημένες, νούμερο άνω του μέσου όρου της κατηγορίας, αλλά αυτό γίνεται αντιληπτό μόνο όταν κουβαλάς το μπουφάν στο χέρι.   

Θήκη τηλεφώνου με άνοιγμα για καλώδιο ακουστικών

Εκτός από τις δυο μεσαίου μεγέθους, αδιάβροχες εξωτερικές τσέπες υπάρχει και cargo τσέπη στην πλάτη. Εσωτερικά έχουμε μια γενναίων διαστάσεων θήκη για κινητό τηλέφωνο με άνοιγμα για να περάσεις το καλώδιο των ακουστικών, ενώ μια ίδια θήκη υπάρχει και στη θερμική επένδυση. Για την ασφάλεια του αναβάτη φροντίζουν πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ υπάρχει αναμονή για προστατευτικό πλάτης. Ανακλαστικές λωρίδες σε διάφορα σημεία του μπουφάν κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη δυο φερμουάρ για σύνδεση με το παντελόνι της σειρά Chicago της Adrenaline.    


 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Inter Cars Greece
Ριζούντος 2 & Θράκης, 16777, Ελληνικό

Ρωτήστε περισσότερα