net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To εξώφυλλο του Autoby, με κύριο θέμα το φημολογούμενο Ninja R2 Τurbo.

Kawasaki Ninja 600 Turbo!

Το ότι η Kawasaki θέλει να επεκτείνει πέραν του H2 την εφαρμογή του turbo και σε άλλα μοντέλα, είναι κάτι που το μαρτυρούν πατέντες και σχέδια εδώ και καιρό. Να όμως που ιάπωνες δημοσιογράφοι, κάνουν για πρώτη φορά λόγο σε συγκεκριμένο μοντέλο.

 
Κατά καιρούς λοιπόν, έχουμε δημοσιεύσει σχέδια που καταθέτει η Kawasaki για να πατενταριστούν και τα οποία αφορούν στη χρήση υπερτροφοδότη. Οι εικασίες και οι σπέκουλες για το μοντέλο -πέραν του H2- στο οποίο θα εφαρμοστούν όλα αυτά, δίνουν και παίρνουν, με κάποιους να κάνουν λόγο για ZZR 1400 και άλλους για μια νέα sport touring μοτοσικλέτα. 

Για πρώτη φορά  όμως, το ιαπωνικό περιοδικό Autoby, κάνει λόγοι για συγκεκριμένο μοντέλο, φιλοξενώντας μάλιστα στο εξώφυλλο του και ένα mockup σχέδιο της μοτοσικλέτας αυτής. 

Σύμφωνα με τους ιάπωνες, ένα supersport 600 κ.εκ. θα είναι το επόμενο μοντέλο με turbo που θα παρουσιάσει η Kawasaki και δίνουν μάλιστα και το όνομα αυτού: Kawasaki Ninja R2! 

To "R2" σαν κωδικός μοντέλου έχει ήδη κατοχυρωθεί από την Kawasaki (γεγονός) και η αλήθεια είναι ότι πλησιάζει πολύ στο "H2" που αφορά στο γνωστό υπερτροφοδοτούμενο 1000άρι. 

Από εκεί και έπειτα βέβαια, το πώς οι συνάδελφοι στο Autoby κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μοτοσικλέτα θα είναι 600 κ.εκ. και supersport, δεν το γνωρίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά αποδειχτούν βάσιμες οι πληροφορίες τους, θα έχουμε να κάνουμε με μια μοτοσικλέτα η οποία πολύ πιθανόν να πλησιάζει σε απόδοση τα ατμοσφαιρικά  supersport  του λίτρου. 


 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ