net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αναγνωρίζουμε εδώ την πηγή κάθε πρόσφατης φημολογίας περί νέου Hayabusa; Είμαστε στο σημείο μηδέν της επιδημίας.

Νέο Suzuki Hayabusa - Μέρος 2ο

Πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για το νέο Hayabusa που προτίθεται να παρουσιάσει η Suzuki. Αν και επισήμως η μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει έξω από τη σφαίρα της φημολογίας, έδω έχουμε την πρώτη απτή απόδειξη της ύπαρξής της.

 
Συνήθως τις αποκαλύψεις και τις απεικονίσεις μέσω photoshop από τον Ιαπωνικό Τύπο - και κυρίως από το περιοδικό Young Machine που τις παράγει με το τσουβάλι σε κάθε του τεύχος - τις παίρνουμε με λίγο αλάτι. Συχνά τις αναπαράγουμε, ανάλογα με το ενδιαφέρον τους, αλλά πάντοτε με την επισήμανση του εντελώς υποθετικού της ιστορίας.
Υπάρχουν ωστόσο και μερικές φορές που η ιστορία τους επιβεβαιώνει, όπως στην περίπτωση του Hayabusa - τουλάχιστον εν μέρει.

Στο πρόσφατο εξώφυλλο του Young Machine λοιπόν υπήρχε ένα Hayabusa με φουτουριστικό σχήμα και την ένδειξη 1500. Μιας και Ιαπωνικά δεν τυγχάνει να γνωρίζει κάποιος εξ ημών για να διαβάσουμε το άρθρο σε μεγαλύτερο βάθος, περιοριζόμαστε στη λιγοστή πληροφορία των αριθμών και της εικόνας, η οποία είναι προφανές πως φτιάχτηκε από κάποιον καλλιτέχνη της γραφιστικής.

Να όμως που η αρχική πληροφορία του δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η σημερινή φωτογραφία φέρεται να έχει διαρρεύσει από συνάντηση μεταξύ στελεχών της Suzuki - τουλάχιστον όπως αναφέρει το Αγγλικό More Bikes που τη δημοσίευσε.

Σε αυτό λοιπόν υπάρχει μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει αρκετά με το γλυπτό concept GSX, θυμίζει σίγουρα Hayabusa και οπωσδήποτε έχει αποτελέσει την πηγή έμπνευσης του Ιάπωνος καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του περιοδικού. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, παρά μόνο εικασίες. Ακόμη και οι σκέψεις περί 2016 ακούγονται κάπως θολές και ανυπόστατες.

Υπομονή λοιπόν ώσπου να έχουμε κάτι απτό να αναφέρουμε, πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε προκαταβολές για το νέο Hayabusa 1500.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ