net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η φωτογραφία αυτή είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και όχι επίσημη. Αν αληθεύει η φήμη πάντως δε θα απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Το Versys 650 αναμένεται να αποτελέση τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί εμφανισιακά το μικρότερο μοντέλο.

Kawasaki Versys 250/300 στα σκαριά;

Θα μπορούσε κάποιος να το πει και απλή λογική. Έχεις τον μικρομεσαίο δικύλινδρο κινητήρα, τον φοράς σε ένα σχέδιο που μοιράζεται τα περισσότερα κομμάτια του με τα δύο μεγαλύτερα Versys και ιδού μια μικρή Adventure!

 
Οι φήμες έχουν ξανακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά συνοδεύονται από πληροφορία και μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία. Ο ινδικός Τύπος αναφέρει λοιπόν πως η Kawasaki ετοιμάζει μια μικρή έκδοση που θα προστεθεί στην οικογένεια των Versys.

Στη βάση του βρίσκουμε τον δικύλινδρο κινητήρα του Z250, όπως αυτό κυκλοφορεί στις ασιατικές αγορές, γύρω από τον οποίο προστίθενται πλαστικά από το Versys 650. Οι Ινδοί μάλιστα μιλούν για ανάποδο πιρούνι, αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, νέο ψαλίδι και πλήρη τουριστικό εξοπλισμό.

Εμείς πάλι μαντεύουμε πως, αν ήταν να γίνει μια τέτοια κίνηση, στις δυτικές αγορές θα γινόταν με βάση τον ανάλογο κινητήρα στα 300 κ.εκ., δηλαδή αυτόν του Ζ300 που κυκλοφορεί ήδη στις ευρωπαΙκές αγορές – και στην Ελλάδα.

Επειδή όμως όσο πλησιάζει το φθινόπωρο τόσο αυξάνουν οι φημολογίες ενόψει διεθνών εκθέσεων, ας κάνουμε λίγη υπομονή ως τον Νοέμβριο. Μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η EICMA όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο αναγνώστη Κωνσταντίνο Μανάγο που μας έδωσε την πληροφορία!

Πηγή: Gadget Lite

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ