Τακάκια Adige: Η δύναμη που σε σταματά

Διάβασε εδώ όσα χρειάζεται να ξέρεις για την Ιταλική Adige και δες πώς θα αποκτήσεις τα κορυφαία τακάκια της.

Η Adige είναι ένας από τους λόγους επιτυχίας της Ιταλικής βιομηχανίας μοτοσυκλετών καθώς για περισσότερα από 50 χρόνια προμηθεύει καταξιωμένους κατασκευαστές όπως τη θρυλική Vespa η συνεργασία με την οποία ξεκίνησε το 1958. Η συνεχής έρευνα και η εξέλιξη των προϊόντων της σε συνεργασία με τους κατασκευαστές, δίνουν πλεονέκτημα στην Adige καθώς παράγει υλικά τριβής που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που αυτοί ορίζουν. Η Ιταλική εταιρεία είναι θυγατρική της Adler, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εξέλιξη εξαρτημάτων μοτοσυκλετών.

Ο κατάλογος της Adige περιλαμβάνει μεταλλικά, ημιμεταλλικά και οργανικά τακάκια, δίσκους για συμπλέκτες, φυγοκεντρικά, τακάκια για ταμπούρα, δίσκους φρένων, μπίλιες βαριατόρ και πολλά άλλα, ενώ κατασκευάζει και τον γνωστό APTC αγωνιστικό, μονόδρομο συμπλέκτη. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί και σε συνεργασία με αγωνιστικές ομάδες με τις οποίες η Adige έχει κατακτήσει 40 παγκόσμιους τίτλους. Στόχος της Adige είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της στην Ιταλία και δοκιμάζονται εξονυχιστικά στο εργαστήριο, αλλά και σε πραγματικές συνθήκες σε δρόμο και πίστα.

Τα τακάκια της Adige θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη και καθώς η γκάμα περιλαμβάνει 5 διαφορετικές πάστες κατάλληλες για μοτοσυκλέτες, scooter και ATV. Είναι αποτελεσματικά σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους ακόμα και σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Η δύναμη πέδησης που προσφέρουν δεν μειώνεται όσο φθείρονται, ενώ η σύστασή τους δεν προκαλεί μεγάλη φθορά στους δίσκους. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παράγουν χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Μπορείτε να βρείτε τα τακάκια της Adige με ένα κλικ στο www.mototrade.gr και τα φίλτρα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτας. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 8 ευρώ για τα οργανικά και τα 18 ευρώ γα τα μεταλλικά. Από το 1978 η Mototrade βρίσκεται στο πλευρό πελατών λιανικής και χονδρικής παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη. Σήμερα, εισάγει και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολλών από αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

 

Διαβάστε ακόμα