Ένας ακόμα ψηφιακός αγώνας στο πρόγραμμα, για τους αστέρες του MotoGP.

MotoGP: Ανακοινώθηκε 2ος «ψηφιακός» αγώνας!

Θα διεξαχθεί και δεύτερη ηλεκτρονική συνάντηση των αναβατών MotoGP, μετά την άνω των προσδοκιών επιτυχία του πρώτου! Δείτε περισσότερα…

Το πρωτάθλημα των MotoGP παίρνει μια ολοένα και πιο… ηλεκτρονική μορφή, όπως φαίνεται, καθώς και επίσημα ανακοινώθηκε ο 2ος «ψηφιακός αγώνας» της χρονιάς. Μετά την μεγάλη επιτυχία προβολής της πρώτης ψηφιακής συνάντησης των αναβατών στις 29 Μαρτίου, ο επόμενος ηλεκτρονικός αγώνας προγραμματίζεται για αυτή την Κυριακή 12 Απριλίου.
 
Αυτή την φορά, και ο Valentino Rossi ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στον αγώνα, με την λίστα που έχει γίνει ανεπίσημα γνωστή μέχρι τώρα να περιλαμβάνει τους εξής αθλητές: Marc και Alex Marquez, Takaaki Nakagami, Danilo Petrucci, Fransesco Bagnaia, Michele Pirro, Tito Rabat, Valentino Rossi, Maverick Vinales και Fabio Quartararo.
 
Η προβολή του γεγονότος θα γίνει σε επιλεγμένους τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο –και στην Ελλάδα, όπως ανακοινώνεται επίσημα-, στα κοινωνικά δίκτυα του MotoGP και φυσικά το κανάλι του MotoGP στο Youtube. Η ώρα έναρξης του αγώνα θα είναι οι 15.00 (GMT+2) και όπως και την προηγούμενη φορά, πριν τον αγώνα θα προηγηθούν κατατακτήριες δοκιμές.
 
Αφού λοιπόν δεν έχουμε κανονικούς αγώνες φέτος, ας απολαύσουμε τουλάχιστον την διασκέδαση των αναβατών, μέσω του ηλεκτρονικού παιχνιδιού! Εσείς τι λέτε; Θα παρακολουθήσετε τον αγώνα την Κυριακή;