Λιπαντικά αγωνιστικών προδιαγραφών

Διαβάστηκε από 19026 αναγνώστες

Αναβάτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα λιπαντικά της GRO. Φαντάσου τι μπορούν να κάνουν για τη δική σου μοτοσυκλέτα.

Η Motorlube Καούδης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λιπαντικών της GRO, ενώ η εμπλοκή και οι διακρίσεις των ανθρώπων της εταιρείας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας είναι τρανή απόδειξη για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν είτε προορίζεται για πολιτική, είτε για αγωνιστική χρήση.



Η ισπανική εταιρεία GRO έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1916, όταν άρχισε να κατασκευάζει βιομηχανικά λιπαντικά και χημικά. Τη δεκαετία του `80 και του `90, έχοντας ήδη καταξιωθεί στον χώρο, ξεκινά την παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για μοτοσυκλέτες προμηθεύοντας μεγάλους κατασκευαστές. Η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με τη γνώση που προήλθε από την εμπλοκή της σε αγώνες και φυσικά η συνεχής έρευνα και εξέλιξη έχει κάνει σήμερα τα λιπαντικά της να είναι από τα πιο προηγμένα της αγοράς.



Η γκάμα της GRO περιλαμβάνει λιπαντικά για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, βαλβολίνες για κιβώτια ταχυτήτων, υγρά φρένων, λάδια φίλτρων και αναρτήσεων, καθώς και είδη περιποίησης μοτοσυκλέτας, όπως καθαριστικά και λάδια αλυσίδας. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που διασφαλίζουν την προστασία και την καλή λειτουργία των επιμέρους εξαρτημάτων. Στο κατάστημά της Motorlube θα βρείτε ακόμα λιπαντικά όλων των μεγάλων εταιρειών όπως, Motul, Shell, Elf, Aral, Valvoline, BP, Cαstrol, XADO και άλλα.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Μ. Αλεξάνδρου 94 & Διός 23 - Αγ. Βαρβάρα - 12351
Τηλ.: 210.5615347 & 210.5695951
Email : [email protected]
Ωράριο :  ΔΕΥ-ΠΑΡ 09:00-20:00
                ΣΑΒ 09:00-14:00
www.motorlube.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός