Γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τη Suzuki σας, σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστηκε από 4348 αναγνώστες

Όπου κι αν είστε, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και προϊόντα βελτίωσης για τη Suzuki σας.

H Motoellas δραστηριοποιείται στο χώρο της Suzuki από το 1987 με σταθερά ανοδική πορεία. Στην κάθετη μονάδα, μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της θρυλικής εταιρίας, να συντηρήσετε την αγαπημένη σας μοτοσικλέτα και να την «ανανεώσετε». Σημαντικό για τους επαγγελματίες, αλλά και τους ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν γνήσια ανταλλακτικά Suzuki, είναι να γνωρίζουν ότι η Motoellas, καλύπτει αυτές τις ανάγκες με αποστολές αυθημερόν. Ο κύριος λόγος της ανάπτυξης αυτής της δραστηριότητας της επιχείρησης, είναι η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευση στα ανταλλακτικά  Suzuki, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Ιαπωνικής εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και μπορεί να δώσει γρήγορα λύσεις σε ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίσει η μοτοσυκλέτα σας. Η εταιρεία πλέον, προσφέρει γνήσια αξεσουάρ της Suzuki, εξατμίσεις της Yoshimura, τα κορυφαία φίλτρα αέρα της  BMC, καθώς και λιπαντικά της ECSTAR.
 
Στο νέο ιδιόκτητο χώρο της Motoellas, το εξειδικευμένο προσωπικό χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με τη χρήση κορυφαίας ποιότητας γνήσιων ανταλλακτικών και χαμηλές τιμές.
 
Η εταιρεία, ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου προσδοκώντας να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων της. Τα προϊόντα της μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε γνήσια ανταλλακτικά όπου κι αν βρίσκεστε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Γ. Ολυμπίου 20, Κουκάκι 11741, Αθήνα
Τηλ.: 2109239640
Fax.: 2109246938
E-mail: [email protected]
www.motoellas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός