Slacker V2

Slacker V2: Βελτίωσε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σου

Διαβάστηκε από 3861 αναγνώστες

Βελτιώστε δραστικά το χειρισμό της μοτοσυκλέτας σας, ρυθμίζοντας μόνοι σας το Sag με το Slacker V2.

Eίναι το πιο απλό και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό βήμα στη ρύθμιση των αναρτήσεων για το βάρος σας και τη χρήση που κάνετε. Το να ελέγχετε και να αλλάζετε τακτικά τη ρύθμιση των αναρτήσεών σας ανάλογα με τις συνθήκες είναι το κλειδί για να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση και την ασφάλεια ότι, οι αναρτήσεις σας λειτουργούν, όπως πρέπει. Σε γρήγορες διαδρομές ρυθμίστε περισσότερο Sag για σταθερότητα, ενώ σε σταθερές ταχύτητες λιγότερο Sag για ευκολότερο χειρισμό. Μόλις μάθετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορείτε να χειρίζεστε τη μοτοσυκλέτα σας. Κάντε συχνό έλεγχο και μετρήστε πάντα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή το σύστημα μέτρησης του Slacker.

To Slacker δουλεύει και στους δύο άξονες, εμπρός και πίσω, και είναι εξαιρετικό ακόμη και για τη ρύθμιση των ελατηρίων και Air Springs. Η LCD οθόνη δένεται στο τιμόνι και οι μετρήσεις μπορούν να καταγραφούν από ένα άτομο μόνο του. Το Slacker λειτουργεί σε όλες τις off-road μοτοσυκλέτες από 65cc και πάνω και σε όλες τις μοτοσυκλέτες δρόμου. To Νέο Slacker V2 είναι ήδη διαθέσιμο με καλύτερη ποιότητα κατασκευής, νέο λογισμικό και ακόμα ευκολότερο στη χρήση, αφού τώρα "μαθαίνει" το σημείο "0" μιας μοτοσυκλέτας, όταν είναι υπερυψωμένη! Απαραίτητο εργαλείο για τεχνικά κέντρα αναρτήσεων, όλα τα συνεργεία μοτοσυκλετών, αλλά και για κάθε μοτοσυκλετιστή.



Το Slacker σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τις αναρτήσεις μιας μοτοσυκλέτας σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και με ακρίβεια χιλιοστού. Με τη νέα εφαρμογή Motool Service Assistant που είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store μπορείτε να έχετε στο κινητό σας όλα τα αρχεία, βίντεο και συνιστώμενες ρυθμίσεις για τις αναρτήσεις! Στην εφαρμογή θα βρείτε έναν γρήγορο οδηγό για τις ρυθμίσεις sag (στατικό - και με οδηγό) των αναρτήσεων, ένα pdf με οδηγίες χρήσης για το Slacker και ένα βίντεο με οδηγίες χρήσης σε μοτοσυκλέτες Δρόμου, Οff-Road και Adventure. Αναζητήστε την εφαρμογή στο App Store ή Google Play Store και κατεβάστε την στο τηλέφωνό σας!


Τιμή: 139,00 ευρώ (+ΦΠΑ 24%) = 172,36 ευρώ

Για οποιαδήποτε τεχνική διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τεχνικό Τμήμα της eXTra products.

Καλλιρρόης 55, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213286
www.extraproducts.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός