Η Dragon Exhaust στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας»

Διαβάστηκε από 3151 αναγνώστες

Αν θέλεις να δεις από κοντά τι κάνει τόσο ξεχωριστές τις χειροποίητες εξατμίσεις της Dragon Exhaust δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το περίπτερο της εταιρείας στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας».

Από το 1979 η Dragon Exhaust κατασκευάζει χειροποίητες εξατμίσεις από υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά όπως τιτάνιο και αλουμίνιο. Η εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι σε θέση να κατασκευάσουν ολόκληρα συστήματα εξάτμισης ή τελικά για μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε χρονολογίας και κατηγορίας. Παπί, custom, supersport, adventure, scooter ή super motard, ότι κι αν οδηγείς θα βρεις το πιο κατάλληλο σύστημα εξάτμισης και μάλιστα μπορείς να επιλέξεις τη σχεδίαση, τον αριθμό και τη θέση των τελικών. Αυτό θα πει πραγματικά χειροποίητες εξατμίσεις! Όλες είναι εναρμονισμένες με τους κανονισμούς ρύπων και θορύβου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τους ελέγχους ΚΤΕΟ.  

Το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι θα φιλοξενήσει στις 20 με 23 Ιουνίου τις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» και στο περίπτερο 13 της Dragon Exhaust, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους και θα καταλάβετε αμέσως πώς τα υψηλής ποιότητας υλικά, το μεράκι, η τεχνογνωσία και η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα μετουσιώνονται σε κορυφαία προϊόντα που βελτιώνουν τον ήχο, την εμφάνιση και τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κηπουπόλεως 30, Αχαρναί 136 75
Τηλέφωνο: 210 51 49 989
E-mail: [email protected]
www.dragonexhaust.gr
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός