Η BS Battery στα MotoGP

Διαβάστηκε από 3203 αναγνώστες

Τη φετινή χρονιά οι αναβάτες των MotoGP, Johan Zarco και Fabio Quartararo, θα αγωνιστούν με την υποστήριξη της BS Battery.

Μετά την όλο και αυξανόμενη εμπορική παρουσία του brand της BS Battery, όχι μόνο στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην Ευρωπαϊκή αντίστοιχα, η Bike Alert μας ανακοίνωσε ότι οι top class αναβάτες του MotoGP, Johan Zarco (Red Bull - KTM) και Fabio Quartararo (Petronas SRT - Yamaha), θα «τρέξουν» με την υποστήριξη της BS Battery για την αγωνιστική σεζόν του 2019.
 
Το λογότυπο της BS Battery θα κοσμεί τα κράνη και των δυο αναβατών, στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση της επιτυχίας, σε μια ακόμη συναρπαστική σεζόν του MotoGP. Με αυτήν την υψηλού επιπέδου συνεργασία, θα αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα  του brand της BS Battery και ειδικότερα της ποιοτικής και σωστά τοποθετημένης τιμολογιακά, γκάμας SLA.
 
Η BS ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που εστίασε και διέθεσε το σύνολο των πόρων της στη νέα γενιά των εργοστασιακά φορτισμένων μπαταριών, η οποία σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιβολή αυστηρού νομικού πλαισίου για την προμήθεια, παροχή  και διαχείριση του θειικού οξέος (ηλεκτρολύτης), αποτελεί την λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού οι μπαταρίες SLAείναι σφραγισμένες, χωρίς διαρροές,  και έτοιμες για χρήση!
 
Δώστε κι εσείς στη μοτοσυκλέτα σας «άρωμα» MotoGP με μια μπαταρία της BS Battery. Θα βρείτε όλη τη γκάμα άμεσα διαθέσιμη στην Bike Alert Αλεξόπουλος μαζί με χιλιάδες ακόμα ανταλλακτικά των πιο καταξιωμένων εταιρειών του χώρου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Βεϊκου 23-25, 11742, Κουκάκι, Αθήνα
Τηλέφωνο 1: 210-92.22.776  

Λ.Αθηνών 214, 10442, Αθήνα
Τηλέφωνο 2: 210-34.13.733  

Site: www.alexopoulos.gr
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός