Γάντια με ενισχύσεις στα επίμαχα σημεία

Η ασφάλεια είναι στο χέρι μας

Διαβάστηκε από 1820 αναγνώστες

Τα γάντια σε συνδυασμό με το μπουφάν συμπληρώνουν την προστασία των άνω άκρων αλλά επίσης διαφυλάσσουν το δέρμα μας, από την τριβή. Έτσι, είναι ένα απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ.

 
Πολλοί αναβάτες, έχουν την εσφαλμένη εντύπωση, ότι η χρήση γαντιών δεν είναι απαραίτητη. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος, ότι η πρώτη αντίδραση, όταν κάποιος πέφτει, είναι να τεντώσει τα χέρια του, για να κρατηθεί. ¶ρα, ενστικτωδώς, είναι το πρώτο πράγμα που χρησιμοποιούμε, για να προστατευθούμε και έχουν άμεση επαφή με το έδαφος. Η χρήση προστατευτικών γαντιών, θα μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, των άνω άκρων και θα διαφυλάξει το δέρμα μας, από την τριβή.

Η επιλογή, πρέπει να γίνει με βάση το επίπεδο προστασίας, που παρέχει, ένα ζευγάρι γάντια. Η προστασία παλάμης, είναι απαραίτητη, όπως και οι ενισχύσεις στις αρθρώσεις δαχτύλων, που παρουσιάζουν ευαισθησία, σε περίπτωση τραυματισμού. Ο καρπός, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να είναι εκτεθειμένος, καθώς σε εκείνο το σημείο βρίσκονται φλέβες και αρτηρίες, που πρέπει να καλύπτονται. Το υλικό κατασκευής, είναι συνήθως δέρμα, με ενισχύσεις kevlar. Τα γάντια, είναι απαραίτητα σε κάθε βόλτα και η χρήση τους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σωστού εξοπλισμού, ενός αναβάτη. 

Tags: ΓΑΝΤΙΑ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός