Κράνος απο ανθρακονήματα

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου

Διαβάστηκε από 2745 αναγνώστες

Το κράνος αποτελεί τον πιο χρήσιμο εξοπλισμό αφού προστατεύει το κεφάλι και τον εγκέφαλο μας από τραυματισμούς. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αλλά όποια και αν διαλέξουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

 
Τα υλικά, από τα οποία αποτελείται, έχουν επιλεγεί, ώστε να απορροφήσουν τους κραδασμούς και τις δυνάμεις περιστροφής που αναπτύσσονται. Κάθε κράνος, που έχει λάβει την απαραίτητη έγκριση πώλησης, σημαίνει ότι έχει περάσει συγκεκριμένα τεστ αντοχής, για να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.
 
Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση τους και μπορούμε να συναντήσουμε αγωνιστικά, full-face, ανοιγόμενα, τύπου jet, τουριστικά ή adventure. Η επιλογή, πρέπει να γίνει σύμφωνα με το περιβάλλον που το χρησιμοποιούμε, χωρίς φυσικά, να θέτουμε περιορισμούς στην ασφάλειά μας.

Η αντικατάσταση του κράνους πρέπει να γίνεται, είτε μετά από πτώση , είτε λόγω χρήσης, καθώς υπάρχει πιθανότητα, να έχει χάσει, τις αρχικές του ιδιότητες. Το οικονομικό κόστος, δεν πρέπει να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα επιλογής ενός κράνους, καθώς πρόκειται για ζήτημα ασφάλειας που δεν αποτιμάται με χρήματα. Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας!

Tags: ΚΡΑΝΗ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός