Ζελατίνες Fabbri: Εμφάνιση και προστασία

Ζελατίνες Fabbri: Εμφάνιση και προστασία

Αν θέλεις να κάνεις ξεχωριστή τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου, μια ζελατίνα της Ιταλικής Fabbri είναι η ιδανική λύση.

Οι ζελατίνες της Fabbri καλύπτουν τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Η Fabbri ιδρύθηκε το 1949 και ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε τους πρώτους ανεμοθώρακες για Lambretta και Vespa, ενώ αργότερα ακολούθησαν κι αλλά αξεσουάρ. Στόχος της ήταν η προστασία του αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης και η βελτίωση της εμφάνισης του δικύκλου με υψηλής ποιότητας προϊόντα. Σήμερα, η γκάμα της περιλαμβάνει πάνω από 1000 κωδικούς, που σημαίνει ότι καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ζελατίνες για κάθε χρήση, ακόμα και αγωνιστική

Η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Fabbri. Οι ζελατίνες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό PMMA με μεγαλύτερο πάχος από τις εργοστασιακές, έχουν προσεγμένο φινίρισμα στις άκρες και διαθέτουν αντικραδασμικές βάσεις. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει αποκλειστικά στο μοντέλο για το οποίο προορίζεται και να μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς μετατροπές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για μοτοσυκλέτες υπάρχουν 6 συνολικά σειρές προϊόντων, για καθημερινή έως αγωνιστική χρήση. Στόχος βέβαια είναι η άνεση και ασφάλεια των αναβατών, ώστε να μπορούν να απολαύσουν την οδήγηση.

Επιλογή κορυφαίων αγωνιστικών ομάδων

Το πάθος της Fabbri για τις μοτοσυκλέτες και η αφοσίωσή της στην τελειότητα και την καινοτομία την έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με πολλές αγωνιστικές ομάδες κορυφαίου επιπέδου που αγωνίζονται σε εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Στη Spiliotis θα βρείτε τεράστια ποικιλία από ζελατίνες της Fabbri για μοτοσυκλέτες καιscooter που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και θα προσφέρουν αποτελεσματική προστασία. Μπορεί να τις δείτε και να τις αποκτήσετε και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα