Weber αντιψυκτικό μπλέ

Weber αντιψυκτικό μπλέ

Το Weber Motorcycle Coolant είναι ένα προαραιωμένο υγρό μεταφοράς θερμότητας (με βάση την αιθυλενογλυκόλη, πλήρως διαμορφωμένο) με πρόσθετα που προστατεύει τον κινητήρα από τη διάβρωση / σκουριά και από το πάγωμα τον χειμώνα.

Αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των υδρόψυκτων μοτοσυκλετών και σκούτερ. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα του οχήματος σας σε ένα ασφαλές εύρος τιμών. Είναι προαναμεμιγμένο με απιονισμένο νερό, καθιστώντας το έτοιμο για χρήση.
Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε πρώτες ύλες αλλά και στα τελικά προϊόντα, θέτοντας συχνά αυστηρότερα κριτήρια αποδοχής από τα προβλεπόμενα από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, επιτρέπουν στη Weber να προσφέρει στους πελάτες λιπαντικά, αντιψυκτικά & υγρά φρένων υψηλής ποιότητας με γερμανική τεχνολογία. Η Weber διαθέτει σύγχρονο χημείο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι αναλύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Κάθε παρτίδα περνάει από αυστηρό έλεγχο από το χημείο πριν αποδεσμευτεί. Ταυτόχρονα τηρείται πλήρης αποθήκη δειγμάτων και υπάρχει ιχνηλασιμότητα κάθε παρτίδας προϊόντων από την έναρξη της παραγωγής μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη.

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα