Vespa Primavera και Sprint με όφελος 500 ευρώ στη Moto Τσαραμιάδης

Vespa Primavera και Sprint με όφελος 500 ευρώ στη Moto Τσαραμιάδης

Οι νέες Vespa Primavera και Sprint με κινητήρες 125 και 150 κυβικών σε περιμένουν στη Moto Τσαραμιάδης και μπορείς να τις αποκτήσεις με όφελος 500 ευρώ.

PIAGGIO: Beverly, Tο best seller στα καλύτερά του!

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της η Moto Τσαραμιάδης, φροντίζει να παρέχει στους πελάτες της όχι μόνο άρτια εξυπηρέτηση, αλλά και δελεαστικές προσφορές. Αν λοιπόν σκέφτεσαι την αγορά μιας καινούργιας Vespa, η Moto Τσαραμιάδη κάνει την απόκτηση των νέων Primavera και Sprint, πιο εύκολη από ποτέ, αφού επιλέγοντας το αγαπημένο σου μοντέλο με κινητήρες 125 ή 150 κυβικών, έχεις όφελος 500 ευρώ. Μάλιστα μέσω στου ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος DreamRide μπορείς να επιλέξεις το ύψος της προκαταβολής και τη διάρκεια της αποπληρωμής, με μέγιστο τους 72 μήνες, ενώ έχεις σταθερό επιτόκιο και σταθερή δόση.  
 



Αγοράζοντας μια Vespa δεν αποκτάς μόνο ένα φινετσάτο μέσω μετακίνησης αλλά ένα κομμάτι της μοτοσυκλετιστικής ιστορίας καθώς τα μοντέλα της έχουν χαράζει το δικό τους ξεχωριστό μονοπάτι στον κόσμο των 2 τροχών. Κάθε Vespa είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, με τη διαχρονική εμφάνιση να χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της γκάμας. Δεν μένει όμως μόνο στο στιλ καθώς η ποιότητα κατασκευής και κύλισης βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο μετατρέποντας κάθε διαδρομή σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο κατάλογος της Vespa περιλαμβάνει μοντέλα από 50 έως 300 κυβικά για να βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό γούστο και καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινής σου μετακίνησης και όχι μόνο.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη Moto Τσαραμιάδης θα βρεις τεράστια ποικιλία από μοτοσυκλέτες και scooter κάθε κατηγορίας και κυβισμού από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικότερο σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Φυσικά, μπορείς να προγραμματίσεις το service σου, καθώς οι εξειδικευμένοι μηχανικοί πραγματοποιούν κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα κάθε εταιρείας διασφαλίζοντας έτσι την σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία του οχήματος. Επίσης, στα καταστήματα της εταιρείας θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων κατασκευαστών.  
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Κεντρικό κατάστημα

Πειραιώς 69
Τηλ: 210 3252294

  • Υποκατάστημα

Πειραιώς 71

Τηλ: 210 3252296

  • Τμήμα μεταχειρισμένων

Πειραιώς 74

Τηλ: 210 5233304 - 210 2920862

  • Συνεργείο

Αγίων Ασωμάτων 40

Τηλ: 210 3220500

www.tsaramiadis.com