LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, Luca Marini, φέρεται να είναι ο 2ος αναβάτης της νέας ομάδας που ετοιμάζει για τα Moto3.

Valentino Rossi: Με δική του ομάδα στην Moto3!

Την δική του ομάδα που θα συμμετέχει στην κατηγορία Moto3 και θα ονομάζεται VR46 φημολογείται ότι θα δημιουργήσει ο Valentino Rossi συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα από το 2014!

 
Μια νέα ομάδα γεννιέται στην κατηγορία Moto3 και σύμφωνα με αναφορές από την ιταλική ιστοσελίδα bikeracing.it, ανήκει στον Valentino Rossi! 

Ανάμεσα λοιπόν στις 17 ομάδες που κατέθεσαν τα χαρτιά τους στις 13 Σεπτμβρίου-καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων- για τη επόμενη σεζόν φέρεται να βρίσκεται και αυτή του Valentino Rossi η οποία θα ονομάζεται VR46 Racing Team ή Team VR46. Το κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια ή όχι θα το μάθουμε στις 11 Οκτωβρίου όταν και κάθε ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει ένα συγκεκριμένο ποσό για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα δηλώνοντας παράλληλα και αναβάτες με τους οποίος θα συμμετέχει.

Ο ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Romano Fenati που αγωνίζεται ήδη στην 3η κατηγορία του Π.Π. Ταχύτητας. Ο άλλος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο ετεροθαλής αδερφός του εννιά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Luca Marini! Ο 16χρονος αναβάτης αγωνίζεται φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα Moto3, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και δεν αποκλείεται να μεταπηδήσει στο Π.Π. από την επόμενη σεζόν, εφόσον νιώθει έτοιμος. Όπως και να έχει ο «Γιατρός» θα χρησιμοποιήσει την ομάδα του για να αναδείξει νέα ταλέντα από την Ιταλία. Τέλος, να πούμε ότι σύμφωνα με το ίδιο άρθρο οι μοτοσικλέτες της Team VR46 θα προέρχονται από την ΚΤΜ.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ