net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia Scarabeo 200 i.e.: Με στιλ και τεχνολογία

Το Scarabeo έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στη κατηγορία που ανήκει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι φυσικά η μοντέρνα και κομψή σχεδίασή με τις σαφείς αναφορές στη διάσημη οικογένεια scooter της Aprilia. Ο δεύτερος είναι η υψηλή τεχνολογία του κινητήρα του με τον τελευταίο να φέρει δύο διαφορετικές χαρτογραφήσεις για τον ψεκασμό ώστε να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, χωρίς, παράλληλα να υπάρχει αισθητή διαφορά στις επιδόσεις. 

Το μοτέρ του Scarabeo διακρίνεται επίσης και στον τομέα των επιδόσεων και προσφέρει υψηλή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο αναβάτης χάρη στη μικρή ζελατίνα που κόβει μέρος του αέρα που φτάνει στο στήθος του. Πολύ καλό εμφανίζεται και στην πόλη καθώς επιταχύνει δυνατά το Scarabeo από στάση ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα. 

Η θέση οδήγησης παρουσιάζεται ιδιαίτερα άνετη για τα στάνταρ της κατηγορίας και πάνω στη μεγάλη σέλα του Scarabeo εύκολα θα βολευτούν αναβάτες που ξεπερνούν σε ύψος τον μέσο όρο. Στην προσφερόμενη άνεση συνεισφέρουν και οι αναρτήσεις που τα καταφέρνουν πολύ καλά με την απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος. Τέλος, στα μεγάλα ατού του scooter συγκαταλέγεται και η ιδιαίτερη προσοχή που έχουν δείξει οι Ιταλοί στην ποιότητα κατασκευής του που ανταποκρίνεται απόλυτα στα υψηλά στάνταρ της συγκεκριμένης κατηγορίας. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 1Κ, Y/Ψ, 4β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 181
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 19/9.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,7/7.000
Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ.): 3,5/4,2
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα): 135
Βάρος, γεμάτο (kg): Δ.Α.
Ύψος σέλας (χλστ.): 810

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ