net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda SH150i: Συνέχεια στην επιτυχία

Το καινούριο SH150i συνεχίζει στην επιτυχημένη πλατφόρμα του προηγούμενου και δημιουργεί ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο «πακέτο». Χάρη στο νέο πλαίσιο υπάρχει πλέον αρκετός χώρος κάτω από τη σέλα για την τοποθέτηση ενός full face κράνος, ενώ στην ποδιά έχει προστεθεί ένα μικρό ντουλαπάκι για ένα ζευγάρι γυαλιά ή πορτοφόλι. 

Εντελώς νέες είναι και οι πλαστικές επιφάνειες του SH με αποτέλεσμα μια πιο σύγχρονη και δυναμική σχεδίαση που δεν ξεφεύγει από το γνώριμο σχήμα του προηγούμενου μοντέλου. Ο νέος και ισχυρός κινητήρας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού του SH. Η Honda χρησιμοποίησε τεχνολογίες για τη μείωση των τριβών, πρόσθεσε και το Idle Stop στα χαρακτηριστικά του και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου σε όλες τις συνθήκες κίνησης. 

Στο δρόμο το νέο SH παρουσιάζει μια ώριμη και ολοκληρωμένη εικόνα που ικανοποιεί σε κάθε περίσταση. Η ευελιξία του στην ασφυκτική κίνηση είναι υποδειγματική και οφείλεται τόσο στο εξαιρετικό ζύγισμα όσο και στη σωστή θέση οδήγησης που θα ταιριάξει σε κάθε τύπο αναβάτη. Το μοντέλο της Honda ανταποκρίνεται και σε σβέλτο ρυθμό οδήγησης, ενώ χάρη στο πολύ καλό ABS που φέρει στον εξοπλισμό του θα σταματήσει γρήγορα και με ασφάλεια ακόμη και στους γυαλισμένους δρόμους των ελληνικών πόλεων. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 1Κ, Y/Ψ, 2β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 153
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 14,75/8.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,43/6.500
Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ.): 2,9
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα): 125
Βάρος, γεμάτο (kg): 135
Ύψος σέλας (χλστ.): 799

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ