• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test τσαντάκι τιμονιού scooter: Nordcode scooter bag

Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, θήκη κινητού και αδιάβροχο κάλυμμα, το scooter bag της Nordcode θα εκτοξεύσει την πρακτικότητα του scooter σου.

Δοκιμάζουμε το τσαντάκι τιμονιού Nordcode Scooter Bag.

Με μια ματιά
  • Τοποθετείται σε δευτερόλεπτα με δυο ιμάντες.
  • Μεγάλος κεντρικός αποθηκευτικός χώρος και θήκη για κινητό.
  • Αδιάβροχο κάλυμμα
  • Έξοδος για καλώδιο φόρτισης ή ακουστικών
Η Nordcode μας έχει συνηθίσει σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη που ξεχωρίζουν για την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητά τους χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι αντιστρόφως ανάλογη της προσιτής τους τιμής. Η γκάμα της εμπλουτίζεται συνεχώς και πρόσφατα προστέθηκε ένα νέο προϊόν το τσαντάκι τιμονιού Scooter Bag, που υπόσχεται να σου προσφέρει έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τα μικροαντικείμενα που χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Το συγκεκριμένο, όπως και όλα τα προϊόντα της Nordcode, θα το βρείτε στο Moto Market.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τοποθετείται σε δευτερόλεπτα

Η πρακτικότητα και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που θα επιλέξει κάποιος ένα scooter. Το σίγουρο όμως είναι ότι δύσκολο θα βρεις έναν μοτοσυκλετιστή που θα έλεγε «όχι» σε λίγο χώρο ακόμα. Τη λύση έρχεται να δώσει το Scooter Bag της Nordcode. Η τοποθέτησή του είναι θέμα δευτερολέπτων, αφού γίνεται με δυο ρυθμιζόμενους ιμάντες με κλιπ που περνούν γύρω από τα πλαστικά του τιμονιού και φέρνουν το τσαντάκι ακριβώς κάτω από τον πίνακα οργάνων. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας ενιαίος αποθηκευτικός χώρος με αρκετά μεγάλο όγκο που χωρά με ευκολία γάντια, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό και όλα τα μικροαντικείμενα στα οποία χρειάζεσαι άμεση πρόσβαση. Για το άνοιγμα και το κλείσιμο υπάρχουν δυο φερμουάρ με κορδόνι σε φλούο χρώμα και προέκταση για τα χειρίζεσαι εύκολα, ακόμα και αν φοράς γάντια.      

 

Θήκη για κινητό τηλέφωνο ή GPS

Το Scooter Bag διαθέτει εσωτερικά θήκη για κινητό ή GPS και «παράθυρο» στο πάνω μέρος για να μπορείς να βλέπεις την οθόνη, αλλά και να τη χειρίζεσαι. Η συγκεκριμένη θήκη είναι από διάτρητο υλικό για να μην υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού, ενώ δυο ελαστικοί ιμάντες το κρατούν σταθερά στη θέση του. Θα θέλαμε η συγκεκριμένη θήκη να είχε λίγο μεγαλύτερο πλάτος, ώστε να μπορεί να δεχθεί κινητά με οθόνη μεγαλύτερη των 6,3 ιντσών και να είναι πιο εύκολη η τοποθέτηση του τηλεφώνου μέσα στη θήκη. Στο πλάι της τσάντας υπάρχει μια πολύ πρακτική έξοδος για καλώδιο φόρτισης ή ακουστικών.

Αδιάβροχο κάλυμμα

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αδιάβροχο κάλυμμα το οποίο διαθέτει ανοίγματα για να περάσουν οι ιμάντες και να είναι πιο σταθερό, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και απευθείας, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να βγει το τσαντάκι από το τιμόνι. Θα ήταν καλό το αδιάβροχο κάλυμμα να έχει «παράθυρο» για να βλέπεις την οθόνη του κινητού ή του GPS και να έχεις πλοήγηση ακόμα και όταν βρέχει.

Η άποψή μας

Με κάτι λιγότερο από 30 ευρώ αποκτάς ένα πρακτικό τσαντάκι που αυξάνει τους αποθηκευτικούς χώρους του scooter, ενώ ταυτόχρονα είναι και βάση κινητού. Τοποθετείται εύκολα σε πολύ πρακτικό σημείο, ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα πρώτης ανάγκης και συνοδεύεται από αδιάβροχο κάλυμμα.    

Ο χώρος στα scooter ποτέ δεν είναι αρκετός
Τοποθετείται σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία
Το χρησιμοποιείς και με βροχή
Βάζεις ψιλά, νερά, πορτοφόλι, κλειδιά και άλλα αντικείμενα πρώτης ανάγκης
Θα το έβαζες για έξτρα χώρο ή φοβάσαι μήπως το κλέψουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTO MARKET
ΒΙ.ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ,
57400, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες