• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test βάση κινητού: SP Connect Mirror Mount και Universal Phone Clamp

Δοκιμάζουμε τη βάση κινητού καθρέπτη Mirror Mount της SP Connect σε συνδυασμό με τη Universal βάση στήριξης της εταιρείας.

Μπορείς να την τοποθετήσεις σε μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί.

Καθώς η δουλειά μας περιλαμβάνει συνεχόμενες εναλλαγές μοτοσυκλετών, αναζητούσαμε μια βάση κινητού τηλεφώνου η οποία να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί. Απευθυνθήκαμε λοιπόν στη Moto Πήγασος, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της SP Connect στην Ελλάδα, η οποία μας πρότεινε μια βάση καθρέπτη Mirror Mount, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δίκυκλο σε αντίθεση με μια βάση τιμονιού, που δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε scooter, καθώς το τιμόνι είναι καλυμμένο με πλαστικά. Και επειδή οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, τη συνδυάσαμε με τη Universal Phone Clamp, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τοποθετείται σε οποιαδήποτε βάση καθρέπτη με μια μόλις βίδα.

Η Mirror Mount τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε βάση καθρέπτη με μια μόλις βίδα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και 3 αποστάτες διαφορετικής διαμέτρου (από 10 έως 16 χιλιοστά), ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε καθρέπτη. Ένα ακόμα βιδάκι στο κέντρο της βάσης σου επιτρέπει να αλλάξεις τον προσανατολισμό ώστε να έρθει το τηλέφωνο σε κάθετη ή οριζόντια θέση και φυσικά να το ευθυγραμμίσεις. Η τοποθέτησή του στη βάση καθρέπτη φέρνει το κινητό στο οπτικό σου πεδίο με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς πρακτικότητας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και η βάση καθρέπτη Mirror Mount Pro, η οποία είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου αεροπορικού τύπου και διαθέτει άρθρωση. Εμείς πάντως επιλέξαμε την “απλή” που είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και είναι πιο προσιτή. Το προφίλ της είναι χαμηλό και εξαιτίας των μικρών συνολικών διαστάσεων είναι πολύ διακριτική και δεν χαλάει την εικόνα του scooter ή της μοτοσυκλέτας, όταν δεν είναι πάνω της το κινητό.

Universal Phone Clamp για ασφαλή στήριξη οποιουδήποτε κινητού

Η βάση καθρέπτη μπορεί φυσικά να δεχθεί οποιαδήποτε θήκη ή βάση κινητού της SP Connect με το γνωστό σύστημα κλειδώματος μισής στροφής. Έχοντάς ήδη στην κατοχή μας την αδιάβροχη θήκη Universal Cover, επιλέξαμε την Phone Clamp, που επιτρέπει στο κινητό να παίρνει αέρα αποτρέποντας την υπερθέρμανση τις ζεστές ημέρες. Η συγκεκριμένη βάση είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και διαθέτει 4 γαντζάκια στις άκρες τις τα οποία σταθεροποιούν το κινητό. Μάλιστα έχουν ελαστικά επιθέματα στο εσωτερικό τους για καλύτερη πρόσφυση και για να μην προκληθεί κάποια γρατζουνιά στο τηλέφωνο, ενώ έχουν σχήμα “Λ” αφήνοντας χώρο για τα πλαϊνά κουμπιά. Η ρύθμιση γίνεται με μια περιστροφική ροδέλα μεταξύ 58 και 85 χιλιοστά, οπότε μπορεί να στηρίξει τα περισσότερα κινητά της αγοράς, χωρίς φυσικά να επηρεάζεται η λειτουργία της οθόνης αφής.

Η άποψή μας

Τιμές:
Mirror Mount: 29.99 ευρώ
Universal Phone Clamp: 29.99 ευρώ
Τιμή σετ: 39.99 ευρώ

Με μόλις 40 ευρώ (τιμή σετ) αποκτάς ένα υψηλής ποιότητας και εύκολο στη χρήση και την τοποθέτηση κιτ στήριξης κινητού που θα σου επιτρέψει μέσα σε δευτερόλεπτα να ασφαλίσεις το τηλέφωνό σου σε οποιοδήποτε δίκυκλο. Πρόκειται για μια από τις οικονομικότερες και ταυτόχρονα πιο αξιόπιστες λύσεις τις αγοράς.

Μπορείς να την τοποθετήσεις σε μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί.
Τοποθετείται σε οποιαδήποτε βάση καθρέπτη με μια μόλις βίδα.
Universal Phone Clamp για ασφαλή στήριξη οποιουδήποτε κινητού
Εσύ πώς στηρίζεις το κινητό σου; Είχες ποτέ κάποιο ατύχημα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26,
17676, Καλλιθέα ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες