• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test θερμικές χούφτες Nord: Αποτελεσματικές και εύκολες στην τοποθέτηση

Με όπλα τους την εύκολη τοποθέτηση, την αποτελεσματικότητα, την καλή ποιότητα κατασκευής και την προσιτή τιμή, οι χούφτες της Nord θα κρατήσουν τα χέρια σου στεγνά και ζεστά και θα κάνουν πιο εύκολες τις μετακινήσεις σου κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η Nord μας έχει συνηθίσει σε πρακτικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα κατασκευής σε ένα πακέτο υψηλού value for money. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η κουκούλα μοτοσυκλέτας και το κάλυμμα σέλας που είχαμε δοκιμάσει πριν λίγο καιρό. Τώρα ήρθε στα χέρια μας ένα ακόμα πρακτικό αξεσουάρ, ένα σετ θερμικές χούφτες, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως σε κατόχους scooter. Παραλάβαμε τις θερμικές χούφτες της Nord από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε., την εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα της στη χώρα μας.

Ποιότητα – άνεση – πρακτικότητα

Οι θερμικές χούφτες είναι μια πολύ διαδεδομένη λύση και βλέπουμε όλο και περισσότερους αναβάτες να τις χρησιμοποιούν προκειμένου να κρατήσουν ζεστά τα χέρια. Είναι ιδανικές για όσους χρειάζεται να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα και πολλές στάσεις, όπως οι επαγγελματίες του χώρου της διανομής φαγητού και άλλων προϊόντων. Οι συγκεκριμένες χούφτες έρχονται σε μια διάφανη θήκη με χερούλι, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει για την αποθήκευσή τους κατά τις περιόδους που δεν χρησιμοποιούνται. Μόλις τις πιάσαμε στα χέρια μας αντιληφθήκαμε άμεσα την υψηλή ποιότητα της κατασκευής, καθώς το πάχος του υλικού και το γεγονός ότι όλες οι ραφές είναι διπλές δείχνουν ότι μπορεί να αντέξει πολλούς δύσκολους χειμώνες. Αλλες χούφτες χρειάζονται εργαλεία για να τοποθετηθούν, καθώς στηρίζονται στα αντίβαρα του τιμονιού, αλλά η τοποθέτηση στην περίπτωση των Nord είναι εύκολη και δεν χρειάζονται μαστορέματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να περάσεις το γκρίπ και τη μανέτα μέσα από τη χούφτα, από τις οπές που υπάρχουν και να τη στερεώσεις στη βάση του καθρέπτη με το κόκκινο ελαστικό κορδόνι που διαθέτει. Το κορδόνι αυτό μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις πάνω στη χούφτα, ώστε να έρθει ακριβώς στο σημείο που πρέπει.

Στο εσωτερικό είναι αρκετά ευρύχωρες και οι κινήσεις του χεριού γίνονται αβίαστα ακόμα κι αν φοράς χοντρό, χειμερινό γάντι. Στο σημείο του αντίχειρα υπάρχει ένα υλικό σαν συνθετικό δέρμα για να χειρίζεσαι τα κουμπιά και τους διακόπτες, αλλά θα θέλαμε να ήταν λίγο πιο μαλακό ώστε να δίνει καλύτερη αίσθηση. Περιμετρικά υπάρχει σκληρό υλικό, ώστε να διατηρεί η χούφτα το σχήμα της, ενώ σε περίπτωση μιας στατικής πτώσης το μόνο που θα πάθει είναι να σκονιστεί, αφού ακόμα κι αν τσαλακωθεί επανέρχεται στο κανονικό της σχήμα.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Θερμομόνωση – Αδιαβροχοποίηση

Κατανοούμε ότι πολλοί αναβάτες δεν χρησιμοποιούν γάντια με τις χούφτες για λόγους ευκολίας και πρακτικότητας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε κάτι τέτοιο, καθώς τα χέρια είναι εκτεθειμένα σε περίπτωση πτώσης. Ο σκοπός μιας θερμικής χούφτας είναι να κάνει πιο αποδοτικά τα γάντια “κόβοντας” τον αέρα και το νερό της βροχής και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ότι μπορείς να φορέσεις πιο λεπτό γάντι, ώστε να έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις σου. Οι θερμικές χούφτες της Nord σου επιτρέπουν να κινείσαι τον χειμώνα φορώντας ακόμα και λεπτά φθινοπωρινά γάντια, καθώς στο εσωτερικό τους υπάρχουν κουμπιά στο ύψος του καρπού που δεν επιτρέπουν στον κρύο αέρα ή τη βροχή να περάσει.

Οι θερμικές χούφτες της Nord φροντίζουν ώστε να χέρια σου να παραμένουν ζεστά με δυο τρόπους. Αρχικά, “κόβουν” τον αέρα όπως αναφέραμε ήδη, ενώ στο εσωτερικό τους έχουν διπλή εσωτερική επένδυση. Βέβαια, μικρή ποσότητα αέρα περνάει από τα ανοίγματα για τα γριπ, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με τις universal χούφτες που πρέπει να μπορούν αν προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε scooter ή μοτοσυκλέτα. Επίσης, όπως διαπιστώσαμε είναι ανθεκτικές ακόμα και σε απευθείας επαφή με το νερό, οπότε σε περίπτωση βροχής δεν θα μουλιάσουν αμέσως.

Η άποψή μας

Οι χούφτες της Nord τοποθετούνται μέσα σε δευτερόλεπτα και σου επιτρέπουν να φορέσεις πιο λεπτά γάντια και να κάνεις άνετες τις καθημερινές σου μετακινήσεις έχοντας έτσι ακριβή έλεγχο και αίσθηση από τα χειριστήρια της μοτοσυκλέτας. Βελτιώνουν την προστασία από τη βροχή και το κρύο και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των γαντιών σου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι είναι από τις πιο προσιτές προτάσεις της αγοράς.
 

Διπλές ραφές για μεγαλύτερη αντοχή
Universal μπαίνουν σε όλα τα Scooter, παπιά και μοτοσυκλέτες
Extra εσωτερική επένδυση για μεγαλύτερη προστασία
Τοποθετούνται σε 2 λεπτά χωρίς εργαλεία
Θερμικές χούφτες και λεπτότερα γάντια ή απευθείας χοντρά χειμερινά γάντια;


Ενδεικτική Τιμή: 32,08 ευρώ

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα