Η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα.

Η σέλα μένει ανοικτή με μηχανισμό.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος ή δυο τύπου jet.

Εξερευνώντας τα χωριά

Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα είχε εξερεύνηση των γειτονικών χωριών, καθώς οι στενοί δρόμοι με τις μεγάλες κλίσεις δεν αποτελούν πρόβλημα όταν οδηγείς scooter ιδιαίτερα όταν αυτό είναι σαν το Maxsym TL. Η διαδρομή δεν ήταν συγκεκριμένη, απλά θα κάναμε έναν μεγάλο κύκλο για να περάσουμε από όσο περισσότερα χωριά μπορούσαμε. Αρχικά κατευθυνθήκαμε δυτικά περνώντας από Βίταλα και Ανδρωνιάνους θαυμάζοντας τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, ενώ στη συνέχεια πήγαμε νότια και μεταξύ άλλων περάσαμε από τα πλακόστρωτα δρομάκια της Ποταμίας. Ανεβοκατεβήκαμε τις ανηφόρες σε ¶νω και Κάτω Κουρούνι και θαυμάσαμε τους καταπράσινους Κήπους πριν ανέβουμε στον Οξύλιθο, που πήρε το όνομά του από τον κωνικό ηφαιστειακό λόφο που βρίσκεται στα βόρεια του οικισμού και αποτελεί το πιο εμφανές ηφαιστειακό υπόλειμμα στην Εύβοια.
Κατεβαίνοντας εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα των φρένων μετά από συνάντηση με κατσίκι που διέσχιζε το δρόμο σε τυφλή στροφή. Οι τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες γραπώνουν με δύναμη τους δύο δίσκους των 275 χιλιοστών, ενώ δεν έδειξαν σημάδια κόπωσης στα μεγάλα κατηφορικά κομμάτια. Και μπορεί η προοδευτικότητα να είναι υποκειμενική, όμως η αποτελεσματικότητα και η δύναμη των φρένων επιβεβαιώθηκε και από τις μετρήσεις μας καθώς χρειάζονται 43,6 μέτρα για την ακινητοποίηση από τα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Η έγχρωμη κεντρική οθόνη των 4,5 ιντσών ρυθμίζεται ως προς τη φωτεινότητά της, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το τι θα βλέπεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Δεξιά της υπάρχει μια ακόμα ψηφιακή οθόνη με πληθώρα χρήσιμων ενδείξεων.
Για το τέλος της ημέρας είχαμε αφήσει την παραλία της Μουρτερής και συγκεκριμένα το νοτιότερο άκρο της με την ονομασία Κεφάλα. Ο αέρας όμως και το κύμα είχαν ανακατέψει τη θάλασσα και το μπάνιο δεν ήταν ιδανικό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για το ηλιοβασίλεμα που μπορείς να δεις από αυτό το σημείο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA