Sym Jet14 125: e-Black Friday με έκπτωση 400 ευρώ

Στα πλαίσια της Black Friday, η Sym προσφέρει το Jet14 με τον κινητήρα των 125 κυβικών 400 ευρώ φθηνότερα. Δείτε εδώ τη νέα τιμή του.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Για τρεις μόλις μέρες και συγκεκριμένα από τις 26 μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε το Jet14 125 L/C μόλις με 2.095 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 2.495 ευρώ και να εξοικονομήσετε συνολικά 400 ευρώ. Προλάβετε αυτή τη μοναδική προσφορά και κάντε δικό σας ένα πολύτιμο όπλο για την κίνηση μέσα στην πόλη. Η ηλεκτρονική παραγγελία θα ενεργοποιηθεί στις 26/11 στις 9.00 πμ

Πρόκειται για ένα scooter με σύγχρονη, αιχμηρή σχεδίαση που αποπνέει μια ελαφριά σπορ αύρα, η οποία ενισχύεται από τα LED φώτα θέσης, τα ενσωματωμένα στη μάσκα φλας και το επίσης LED πίσω φωτιστικό σώμα. Ο κινητήρας των 125 κ.εκ. αποδίδει 11,34 ίππους και έχει γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών, με στόχο να κάνει τις μετακινήσεις πιο γρήγορες και ευχάριστες.
 
Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Sym Jet14 125 L/C


 
Το επίπεδο πάτωμα δίνει αρκετό χώρο για τα πόδια του αναβάτη κι επιτρέπει το φόρτωμα αντικειμένων, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που θα χωρέσει ένα full face κράνος, ενώ λίγο ακόμα χώρο για μικροαντικείμενα προσφέρει το ντουλαπάκι στη ποδιά. Επίσης, ο αναβάτης μπορεί να κρεμάσει κάποια τσάντα στον αναδιπλούμενο γάντζο.

Οι μικρές του διαστάσεις και η ευκολία χειρισμών το καθιστούν ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ ο φιλικός και οικονομικός κινητήρας του, είναι πολύτιμος σύμμαχος. Η άνετη σέλα και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι must για κάθε scooter και το Jet14 τα καταφέρνει πολύ καλά, ενώ με την Black Friday προσφορά της Sym γίνεται απλά ακαταμάχητο.

www.sym.gr
 

  • Βασιλης

    Καλημέρα. Έχω την εντύπωση πως κάνετε λάθος Το συγκεκριμένο scooter είχε την ίδια τιμή και πριν την έκπτωση. Και μάλιστα τον Μάιο του 2020 είχε καλύτερη έκπτωση στα 1795 ευρώ μετρητοίς