Sym Cruisum 250: Ανέσεις GT Scooter σε προσιτή τιμή

Το Cruisym 250 έχει όλες τις ανέσεις των μεγάλων GT Scooters. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα χωρά μέχρι και δύο κράνη full face, ενώ χάρη στην ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ο αναβάτης απολαμβάνει άνεση μετακινήσεων ακόμη και σε ταξίδια.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Cruisym 250 διαθέτει πλήθος ανέσεων, εξαιρετική ποιότητα είναι μοντέρνο και απολαυστικό σε όλους τους τομείς και θα καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες για μετακίνηση, ανεξάρτητα από το πεδίο χρήσης, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα. Διαθέτει μακρόστενη σιλουέτα με αρκετές σπορ πινελιές και διαμορφώνει μια μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Απόλυτα συμπαγές σύνολο το οποίο διακρίνεται για την άψογη συναρμογή όλων των πλαστικών μερών του και την ποιοτική βαφή του.

Το Cruisym 250 διαθέτει  πλήθος χαρακτηριστικών, που προσφέρουν άνεση και ευκολίες στις μετακινήσεις του αναβάτη. Η σέλα του είναι ευρύχωρη και το πίσω τμήμα θα βολέψει άψογα τον συνεπιβάτη. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για να φιλοξενήσει 2 full face κράνη, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει ένα ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται μια υποδοχή για USB και μια υποδοχή 12V για φόρτιση των ηλεκτρικών συσκευών. 


 
Η καρδία του Cruisym είναι ένας μονοκύλινδρoς, υγρόψυκτος, κινητήρας 250 κυβικών, που αποδίδει 21,5 ίππους στις 7.750σαλ και 2,4 κιλά ροπής στις 5.500σαλ. Διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του και είναι αρκετά οικονομικός σε κατανάλωση, ενώ σε συνδυασμό με το 12-λιτρο ρεζερβουάρ καυσίμων, προσφέρει αυξημένα επίπεδα αυτονομίας.
 
Το Cruisym  αποτελεί την ζωντανή απόδειξη, ότι η μετακίνηση μπορεί να μετατραπεί σε μια άνετη απολαυστική διαδικασία, που θέλεις να την επαναλαμβάνεις καθημερινά. Το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού βοηθάει αρκετά σε επιτόπιους ελιγμούς και μανούβρες. Η σωστή κατανομή και το εξαιρετικό ζύγισμα, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένει ευέλικτο, παρά το συνολικό βάρος των 190 κιλών. Ο κινητήρας δεν μεταφέρει κραδασμούς στον αναβάτη, ενώ διαθέτει εξαιρετική απόκριση, καθώς σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού ακούει άμεσα. Ο ορισμός του Cruisym  ως πολυχρηστικό εργαλείο έγκειται στο γεγονός ότι η απόλαυση και η άνεση δεν περιορίζονται στο αστικό πεδίο, αφού το GT Scooter της Sym θα σε εξυπηρετήσει ακόμη και σε ταξίδι.
 
Tο Cruisym 250 μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 3.895 ευρώ.