Συνεχίζει την τρελή πορεία της η DS525X, φαίνεται πως έχει πάρει τα σκήπτρα στις μοτοσυκλέτες και συνεχίζει το ίδιο δυνατά με τους τελευταίους μήνες. Από τις 187 μοτοσυκλέτες που πούλησε συνολικά η Voge στην Ελλάδα οι 130 ήταν μόνο το DS525X.
Η Voge προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα μία πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι δικυκλιστές στην χώρα μας αφού τα νούμερά της φαίνεται πως συνεχώς αυξάνονται χωρίς σταματημό. Το Voge DS525X μάλιστα πήρε την πρωτιά στις μοτοσυκλέτες τον Απρίλιο με 130πωλήσεις. Στο άμεσο μέλλον βέβαια θα δούμε πως θα τα πάει και το πολλά υποσχόμενο νέο της μοντέλο, το DS900X το οποίο θα αποτελεί και τη ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ υπάρχει ήδηπληθώρα μοτοσυκλετιστών που τους έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
Στις συνολικές πωλήσεις μοτοσυκλετών η ανερχόμενη εταιρεία πήρε την 3η θέση (για τον Απρίλιο), πίσω μόνο από την Honda και Yamaha
Μάρκα
Πωλήσεις
Ποσοστό αγοράς
HONDA
286
16,32%
YAMAHA
262
14,95%
VOGE
187
10,67%
"Πάταγο" προβλέπεται να κάνει στις πωλήσεις το νέο DS900X
Οι πωλήσεις της Voge στις μοτοσυκλέτες
Πιο συγκεκριμένα το VogeDS525X είναι το BestSeller της εταιρείας σημειώνοντας 130 πωλήσεις μέσα μόνο στον Απρίλιο, με την 300DS στην 2η θέση με 30ταξινομήσεις και το R125 να ακολουθεί με 12πωλήσεις
Δεν θα μπορούσε να συγκριθεί προφανώς με την Sym που σημείωσε τον Απρίλιο 1.569 πωλήσεις scooter, ούτε με Honda–Yamaha που ξεπέρασαν τις 900 πωλήσεις scooter. Δεν της το επιτρέπει όμως και η γκάμα της. Το SR1 βέβαια, όπως σωστά είχαμε προβλέψει στο Mototriti, πηγαίνει καταπληκτικά καθώς το βοηθάει πολύ ο εξοπλισμός του και η πολύ καλή τιμή στην οποία διατίθεται στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται, εάν δούμε την γκάμα της Voge να διευρύνεται περεταίρω στο μέλλον με εξίσου ποιοτικά, πλούσια σε εξοπλισμό και προσιτά scooter, όπως άλλωστε ήδη συμβαίνει με την προσθήκη του 250ριούSR3, που αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά scooter της κατηγορίας του, η εταιρεία θα έχει ανοδική πορεία και εκεί.