Οι Αµερικάνοι µπορούν να είναι υπερήφανοι για τα χειριστήρια τους, από τις ποιοτικότερες προτάσεις, αν όχι η πιο ποιοτική, στους δύο τροχούς γενικότερα.

Τα όµορφα µαρσπιέ έρχονται σε αρκετή απόσταση από το πλαίσιο, κάτι που σηµαίνει ότι πρέπει να προσέχετε την επαφή µε τα καλάµια σας στους επιτόπιους ελιγµούς και την “όπισθεν”.

Σχεδίαση-Ποιότητα

Το 883 είναι το µικρότερο αερόψυκτο Harley-Davidson. Αυτό όµως δε το κάνει αυτόµατα και µια µικρή µοτοσικλέτα. Για την ακρίβεια είναι µεσαίο προς µεγάλο σε µέγεθος, χωρίς όµως να ξεφεύγει από τα λογικά όρια. Για να το καταλάβετε αυτό απλά ρίξτε µια µατιά στις φωτογραφίες και δείτε ότι ταιριάζει σχεδόν αρµονικά µε τον γράφων, ύψους 1,84 µ. Είναι παράλληλα στενό και ψηλό και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει στο δρόµο. Απαλλαγµένο από περιττά στολίδια, το Iron 883 είναι ένα γνήσιο εργοστασιακό bobber µε κοντά φτερά εµπρός-πίσω και µίνιµαλ σχεδιασµό. 

Το γεγονός ότι είναι σχεδόν κατάµαυρο, ένα στοιχείο µοναδικό για το Iron, το κάνει να ξεχωρίζει ακόµη περισσότερο, αφού δύσκολα θα βρείτε άλλο Harely-Davidson από το οποίο απουσιάζουν τα χρώµατα και φυσικά τα νίκελ. Τις εντυπώσεις σε αυτό το σηµείο κλέβει ο µαύρος µατ κινητήρας µε τις σχεδόν σαγρέ σε αίσθηση επιφάνειες αλλά και οι εντυπωσιακοί εννιάµπρατσοι τροχοί µε τις ιδιαίτερες κατεργασµένες λεπτοµέρειες. Ποιοτικά, η αµερικάνικη µοτοσικλέτα στέκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Ό,τι έρχεται σε επαφή µε τον αναβάτη καταφέρνει να αφήσει µια πολύ ποιοτική αίσθηση, τόσο δηλαδή από τη σέλα, όσο και από τα χειριστήρια αλλά και τα προσεγµένα σε σχεδίαση µαρσπιέ.