Σε προσφορά το Kymco Downtown 350i ABS

Με σημαντική έκπτωση προσφέρει η Kymco το ανανεωμένο κορυφαίο Sport Touring Scooter της. Αποκτήστε το σήμερα μόνο με 4.895 ευρώ μετρητοίς.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η εικόνα του Downtown 350i ABS αποπνέει έναν αέρα δυναμικής πολυτέλειας, αφού συνδυάζει ιδανικά την σπορ με την τουριστική εμφάνιση. Το εμπρός μέρος είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, με τους τύπου eagle eye προβολείς να ξεχωρίζουν, ενώ πίσω προκαλούν αίσθηση τα ρομβοειδή φωτιστικά σώματα με την τρισδιάστατη σχεδίασή τους. Η Kymco κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα και το Downtown δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα scooters μεσαίου κυβισμού. Η ποιότητα των πλαστικών είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα κενά μεταξύ τους, είναι τα ελάχιστα δυνατά, ενώ οι τριγμοί απουσιάζουν. Ο πίνακας οργάνων με τον όμορφο μπλε φωτισμό, έχει αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο με μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη ανάμεσά τους.

Η θέση οδήγησης είναι άνετη και ευρύχωρη, όπως αρμόζει σε ένα GT scooter, με το τιμόνι να έρχεται ψηλά και την μεγάλη σέλα να κρατά ξεκούραστους αναβάτη και συνεπιβάτη για ώρες. Στον τομέα της πρακτικότητας το Downtown 350i ABS προσφέρει αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, για δύο jet κράνη και κάποια μικροαντικείμενα, και δύο ευρύχωρα ντουλαπάκια στην ποδιά, με θύρα USB στο αριστερό.

Ο κινητήρας των 320 κυβικών αποδίδει 30 ίππους κι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το χαμηλό βάρος, την αξιοπιστία και τη μείωση των κραδασμών, ενώ η μεγαλύτερη επιφάνεια του ψυγείου κρατά χαμηλά τη θερμοκρασία λειτουργίας. Η δύναμη είναι αρκετή ώστε να κινείται άνετα με 120 -130 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ δεν διστάζει να στείλει το ταχύμετρο στην ένδειξη των 160 χ.α.ω. με τη μέση κατανάλωση να κυμαίνεται στα 3,8 λίτρα / 100 χλμ.

Το χαλύβδινο πλαίσιο υψηλής αντοχής, προσφέρει εξαιρετική ακαμψία παρέχοντας σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες και ταυτόχρονα γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Στον τομέα των αναρτήσεων διαθέτει ένα συμβατικό πιρούνι 37 χιλ. και δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Την επιβράδυνσή του αναλαμβάνουν μια τριπίστονη δαγκάνα εμπρός με δίσκο 260 χιλ. και μια διπίστονη πίσω με δίσκο 240 χιλ, ενώ το ABS ανήκει, φυσικά, στον στάνταρ εξοπλισμό. Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

Η Kymco προσφέρει έκπτωση 380 ευρώ για αγορά του Downtown 350i ABS της μετρητοίς. Η τιμή του σε αυτή την περίπτωση καθορίζεται στα 4.895 ευρώ, αντί των 5.275 ευρώ