• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Royal Enfield 650 scrambler: To project συνεχίζεται (+spy photos)

Royal Enfield 650 scrambler: To project συνεχίζεται (+spy photos)

Το νέο scrambler που θα αντιπροσωπεύει την Royal Enfield στην μεσαία κατηγορία δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες και παίρνει σιγά σιγά το δρόμο προς την παραγωγή.

650 κ.εκ. και 47 ίπποι, κατάλληλο και για δίπλωμα Α2

Το επερχόμενο μοντέλο που θα πλαισιώσει τα υπόλοιπα της γκάμας, θα βασίζεται στον εξαιρετικά επιτυχημένο κινητήρα 650 twin που έχει βελτιστοποιηθεί κάνοντας τον κατάλληλο και για οδήγηση με δίπλωμα Α2. Ο κινητήρας χτυπάει σε δικύλινδρους ρυθμούς, έχοντας  648 κ.εκ. και 47,6 άλογα στις 7.100 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 52 Nm στις 4.000 σ.α.λ.
Με όπλο την σταθερή αξιοπιστία των μοντέλων της, η Royal Enfield θέλει να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τους καταξιωμένους αντίπαλους στην κατηγορία. Έχοντας ήδη τα Interceptor, Continental Gt και Super  Meteor Cruiser με τον κινητήρα 650, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μια scrambler έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

17αρηδες ακτινωτοί τροχοί και σύστημα πλοήγησηςΚρίνοντας από τις εικόνες, το νέο scrambler θα έχει όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά όπως: στρογγυλό προβολέα, μακρόστενο ρεζερβουάρ και επίπεδη σέλα. Σχεδιαστικά μοιάζει με ένα μεγαλύτερο  HNTR 350, ενώ οι διαστάσεις φαίνονται να είναι αυτές μιας άνετης μοτοσυκλέτας, ικανής να φιλοξενήσει αποτελεσματικά 2 άτομα. Οι ζάντες 17" έχουν ακτίνες, ενώ ο εξοπλισμός θα μπορούσε να περιλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης Turn by Turn.


Βασική διαφορά είναι η αλλαγή της εξάτμισης, που πλέον από διπλή, παρατηρούμε να έχει μόνο μια( στη δεξιά μεριά), κάτι που θα βοηθήσει σίγουρα και στη μείωση του βάρους της μοτοσυκλέτας.

Scrambler εμφάνιση και τρακτερωτά ελαστικά για να πηγαίνεις παντού 
Με τον πετυχημένο δικύλινδρο των 650 κ.εκ
Αποδίδει 47 ίππους και είναι κατάλληλο και για Α2 δίπλωμα 
Θα κοιτάξει κατάματα τον ανταγωνισμό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »