QJMOTOR: Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα στη Motorrad Βιταλιώτης

QJMOTOR: Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα στη Motorrad Βιταλιώτης

Στη Motorrad Βιταλιώτης θα βρεις άμεσα διαθέσιμα μοντέλα της QJMOTOR για κάθε χρήση που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

QJMOTOR: SVT 650X Μοναδικός V2 κινητήρας

Η Motorrad Βιταλιώτης μπήκε πρόσφατα στο επίσημο δίκτυο της QJMOTOR με πωλήσεις, service και ανταλλακτικά. Τα πρώτα μοντέλα έχουν ήδη φτάσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Περιστέρι και μπορείς να τα δεις από κοντά και να τα αποκτήσεις. Ένα από αυτά είναι το εντυπωσιακής σχεδίασης μεσαίου κυβισμού adventure SVT 650 που έρχεται με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και μάλιστα σε δυο εκδόσεις, την «απλή» με αλουμινένιους τροχούς και τη «X» που εφοδιάζεται με ακτινωτούς τροχούς, αμφότερες με 19άρη μπροστινό και 17 ιντσών πίσω. Επίσης, με 76,2 ίππους έχει τον ισχυρότερο V2 κινητήρα της κατηγορίας.


Αν αναζητάς μια πιο σπορ και νεανική πρόταση, το γυμνό SRK 400 με τη μυώδη εμφάνιση και τη γνήσια streetfighter αισθητική δεν περνά απαρατήρητο. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας αποδίδει 41,5 ίππους και έχει στρόφαλο με διαστήματα ανάφλεξης στις 360˚, γεγονός που του χαρίζει υποδειγματική γραμμικότητα. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 37 χιλιοστών και οι δίσκοι τύπου «μαργαρίτα» ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του μοντέλου. Αν πάλι είσαι λάτρης της ρετρό αισθητικής και των cruiser μοτοσυκλετών, τότε η SRV 300 δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορο. Στο επίκεντρο του μοντέλου βρίσκεται ένας V2 κινητήρας 296 κυβικών, που αποδίδει 31 ίππους και ταιριάζει ιδανικά με τη σχεδίαση και τη φιλοσοφία του μοντέλου. Το ρεζερβουάρ σε σχήμα «δάκρυ» και το μικρό, στρογγυλό (αλλά ψηφιακό) όργανο και ο επίσης στρογγυλός LED προβολέας παραπέμπουν σε μοτοσυκλέτες περασμένων δεκαετιών παντρεύοντας αρμονικά το σύγχρονο με το ρετρό.  

Τιμές:

  • SVT 650: 6.595 ευρώ
  • SVT 650Χ: 6.995 ευρώ
  • SRK 400: 4.995 ευρώ
  • SRV 300: 4.495 ευρώ

Το έμπειρο προσωπικό της Motorrad Βιταλιώτης θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Η εταιρεία είναι και επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Honda, SYM, Daytona, ZONTES και Modenas, οπότε προσφέρει πληθώρα μοντέλων που καλύπτουν ένα πολύ ευρύ πεδίο χρήσης.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »