• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Pirelli Diablo Rosso 3: Από την πίστα στο δρόμο

 

Η τελευταία άφιξη στην οικογένεια των ελαστικών Diablo, ο άμεσος απόγονος της φήμης των Diablo Rosso II, γεννήθηκε από την πίστα για το δρόμο.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Τα ισχυρά σημεία του είναι ο εξαιρετικός χειρισμός της μοτοσυκλέτας πολύ υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και η μεγάλη διάρκεια ζωής, επεκτείνοντας τις ιδιότητες του προκατόχου του. Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με στόχο να εξοπλίσει την τελευταία γενιά των ισχυρών μοτοσυκλετών δρόμου που χαρακτηρίζεται από σημαντικές τεχνολογικές επεμβάσεις και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, το DIABLO ROSSO III είναι ένα ελαστικό που γεννήθηκε από την πίστα για το δρόμο, επειδή εκμεταλλεύεται όλη την έρευνα και τεχνολογία που αποκτήθηκαν από την Pirelli στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike, τα τελευταία δώδεκα χρόνια συμμετοχής με την ιδιότητα του επίσημου προμηθευτή ελαστικών.

Ταυτόχρονα, οι ανάγκες των μοτοσικλετιστών έχουν αλλάξει και πλέον οι αναβάτες έχουν γίνει πολύ πιο απαιτητικοί. Δεν είναι πλέον επαρκής για ένα ελαστικό να είναι απλώς «σπορ»: το σύνθημα τώρα είναι η ευελιξία, διότι πρέπει να εγγυώνται κορυφαία απόδοση σε στεγνό και σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διαθέσιμα στο κατάστημα Wheel City, www.wheelcity.gr
τηλ.: 210-9118066
 
Αρχική τιμή: 470 ευρώ (120/70-17 & 190/55-17)
Νέα τιμή: 345 ευρώ (120/70-17 & 190/55-17)