Αψογη σχεδίαση απο την Piaggio!

    Αισθητική

    Απόλυτα μοντέρνο και την ίδια στιγμή οικείο στο μάτι είναι το νέο Liberty με σχεδιαστικά στοιχεία τόσο από το προηγούμενο Liberty όσο και από το υπάρχον Beverly. Η οικογενειακή ταυτότητα δυνάμωσε. Όλα τα πλαστικά έχουν ανασχεδιαστεί, η ουρά έχει ανασηκωθεί, όπως και η ανασχεδιασμένη σχάρα και η εικόνα είναι πιο δυναμική. 

    Μπροστά έχουμε μια από τα ίδια με το νέο φτερό και τα νέα πιο αιχμηρά φλας με τα φώτα ημέρας LED να δίνουν μια απόλυτα σύγχρονη εικόνα που ενισχύεται από τον πίνακα πληροφοριών, απευθείας από τις μικρές Vespa. Τα περισσότερα και μεγαλύτερα φιλέτα χρωμίου προσθέτουν παράλληλα και μερικούς πόντους πολυτέλειας. 

    Ποιοτικά, η προσοχή που δόθηκε είναι εξίσου μεγάλη και χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για να το καταλάβει κανείς αυτό. Ανοιγοκλείστε τη σέλα και το ντουλαπάκι, χρησιμοποιείστε τα χειριστήρια, χαϊδέψτε την επένδυση της σέλας και θα μας θυμηθείτε. Το φινίρισμα είναι υψηλού επιπέδου σε όλες τις πλαστικές επιφάνειες, οι τριγμοί απλά απουσιάζουν εν κινήσει και το νέο Liberty παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο ακόμη και αν δεν λάβετε υπόψη σας την προσιτή του τιμή.