Piaggio Beverly 300: Τι το κάνει τόσο πετυχημένο;

Piaggio Beverly 300: Τι το κάνει τόσο πετυχημένο;

Με νέα σχεδίαση, ισχυρότερο Euro5 κινητήρα, άνεση υψηλού επιπέδου και εξοπλισμό που θα ζήλευαν μεγαλύτερες κατηγορίες, το Piaggio Beverly 300 HPE συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του.

Νέα σχεδίαση με premium παρουσιαστικό


Στόχος της νέας σχεδίασης είναι να τονιστεί η δυναμική πλευρά του Beverly αλλά και του αναβάτη του, με το μοντέλο να ενσωματώνει στοιχεία από μοτοσυκλέτες σε βαθμό μεγαλύτερο από ποτέ. Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από έναν ολοκαίνουργιο LED προβολέα και νέο κατακόρυφο στοιχείο με άνοιγμα σχήματος V και κυψελοειδή γρίλια στην ποδιά. Στην ουρά, τα δύο ολοκαίνουργια φωτιστικά σώματα με ξεκάθαρη απόσταση μεταξύ τους, είναι τύπου LED και φέρουν λεπτομέρειες με κυψελοειδείς γρίλιες. Νέα είναι επίσης η σχεδίαση των τροχών, η κατασκευή της σέλας και το καπάκι της εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

25,8 ίπποι και 3,3λ./100χλμ. κατανάλωση


Η Piaggio προχώρησε σε πλήρη ανασχεδιασμό και εξέλιξη του κινητήρα, λόγω κανονισμών Euro 5. Πλέον ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 300 κυβικών αποδίδει 25,8 ίππους στις 8.000 στροφές και 2,7 kgm ροπής στις 6.250 στροφές. Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 23% και 16% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ο νέος κινητήρας είναι ακόμα οικονομικότερος με μέση κατανάλωση 3,3λ./100χλμ., ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Νέες αναρτήσεις Showa και τελευταίας γενιάς ABS της Bosch


Το πλαίσιο είναι τύπου διπλής ραχοκοκαλιάς από σωλήνες ατσαλιού και πρεσαριστά τμήματα, ενώ ολοκαίνουργιες είναι οι αναρτήσεις: Το πιρούνι είναι της Showa με διάμετρο 35 χιλιοστών, ενώ τα αμορτισέρ πίσω είναι επίσης νέα και της Showa, διπλής δράσης και ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση ελατηρίου (σε 5 επίπεδα). Στο σύστημα πέδησης, η Piaggio τοποθέτησε στο Beverly ένα μπροστινό δίσκο 300 χιλιοστών διαμέτρου, το μεγαλύτερο στη κατηγορία του, σε  συνδυασμό με έναν δίσκο 240 χιλιοστών στο πίσω μέρος και τελευταίας γενιας δικάναλο ABS 10.0 της Bosch. Οι τροχοί είναι 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω, με φαρδιά ελαστικά 120/70 και 150/70 αντίστοιχα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »