Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας
Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας
Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας
  • Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας
  • Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας
  • Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας

Παρουσίαση μπαταρίες λιθίου Unibat: Αναβάθμιση ουσίας

Επιλέγοντας μια μπαταρία λιθίου δεν αλλάζεις απλά ένα ανταλλακτικό, αλλά κάνεις μια αναβάθμιση ουσίας, καθώς έχουν το 1/3 του βάρους μιας συμβατικής, φορτίζουν γρηγορότερα και διατηρούν το φορτίο τους σε μεγάλες περιόδους ακινησίας.

Η Ιταλική Unibat διαθέτει μια πλήρη γκάμα μπαταριών για κάθε τύπο οχήματος, από ελαφριές μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού έως σκάφη και φορτηγά επαγγελματικής ή στρατιωτικής χρήσης, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι εφοδιάζει αγωνιστικές ομάδες όπως η Gresini Racing στα MotoGP. Στον χώρο της μοτοσυκλέτας μπήκε το 1994 και σήμερα καταξιωμένοι κατασκευαστές όπως Ducati, Husqvarna, Beta, TM και άλλες χρησιμοποιούν μπαταρίες Unibat ως πρώτης τοποθέτησης. Για περισσότερα από 15 χρόνια τα προϊόντα της διανέμονται σε όλη την Ευρώπη μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου δικτύου, ενώ στη χώρα μας εισάγονται από τη Motoway Γεώργιος Καμπράνης Α.Ε. Στον εκτενή κατάλογο της εταιρείας θα βρείτε μπαταρίες ανοικτού ή κλειστού τύπου, έτοιμες για χρήση, την ενισχυμένη σειρά CX και φυσικά λιθίου, που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

75% ελαφρύτερες σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία μολύβδου

Οι μπαταρίες λιθίου της Unibat από τη σειρά Lithium Extra είναι 3 φορές πιο ελαφριές σε σχέση με μια συμβατική μολύβδου, ενώ έχουν σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και μικρές διαστάσεις. Κάποιες από τις μπαταρίες της συγκεκριμένης σειράς διαθέτουν 4 πόλους, για εύκολη τοποθέτηση, ώστε να μην απαιτείται κάποια τροποποίηση στα καλώδια ή τον χώρου που φιλοξενεί τη μπαταρία. Οι πόλοι είναι ενισχυμένοι και έχουν μεγαλύτερο πάχος για μεγάλη ανθεκτικότητα στους κραδασμούς και τις δονήσεις.

Μαζί παίρνεις πλήρες σετ με αποστάτες

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα πλήρες σετ από αυτοκόλλητους αποστάτες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση της μπαταρίας στον διαθέσιμο χώρο, ώστε να μην υπάρχουν κενά σε σχέση με τη μπαταρία που αντικαθιστά. Φυσικά, παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά για την τοποθέτηση (βίδες, παξιμάδια και ροδέλες), τα οποία μάλιστα είναι υψηλής ποιότητας με προσεγμένο φινίρισμα, ενώ στο κουτί θα βρεις και 2 αυτοκόλλητα με το λογότυπο της Unibat.  

Σε μόλις 6 λεπτά φορτίζουν στο 90%

Οι μπαταρίες λιθίου της Unibat εντυπωσιάζουν με τη δύναμή τους καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν πολλές συνεχόμενες εκκινήσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, διαδικασία που καταπονεί ιδιαίτερα τις συμβατικές. Επίσης, έχουν χαμηλό ρυθμό αποφόρτισης και διατηρούν το φορτίο τους ακόμα και μετά από ένα χρόνο ακινησίας, ενώ κατά τη φόρτιση χρειάζονται μόλις 6 λεπτά για να φτάσουν στο 90%. Το σύστημα BMS (Battery Management System) φροντίζει ώστε η μπαταρία να μην υπερφορτιστεί ή αποφορτιστεί σε υπερβολικό βαθμό, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει τη θερμοκρασία των στοιχείων της. Συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση και η διάρκεια ζωής τους ξεπερνά τα 5 χρόνια, αφού αντέχουν πάνω από 2000 πλήρεις κύκλος φόρτισης, όταν οι συμβατικές μπαταρίες κυμαίνονται κοντά στους 300. Τέλος, να θυμίσουμε ότι οι μπαταρίες λιθίου δεν περιέχουν οξέα ή βαρέα μέταλλα, οπότε είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα