Η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας MV Agusta Yakhnich Motorsport έγινε στα κεντρικά γραφεία της θρυλικής εταιρείας μοτοσικλετών, στη Schiranna, κοντά στο Varese.
"Επιστρέψαμε στους διεθνείς αγώνες, για να νικήσουμε" είπε ο Giovanni Cαstiglioni, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της MV, "όχι απλώς για να συμμετέχουμε. Οι νίκες είναι στο DNA της μάρκας, και η συνεργασία με τη Yakhnich Motorsport θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτές ταχύτερα. Ήταν φανταστικό να βλέπεις την F3 να κερδίζει στο Phillip Island."
Ο Team Manager Claudio Corsetti, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή του προέδρου της Yakhnich Motorsport: "O Alexander Yakhnich επένδυσε πολλά, για να έρθει αυτή η νίκη, και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αυτή τη συνεργασία με την πιο φημισμένη μάρκα μοτοσικλετών του κόσμου."
Με τους Cluzel και Vladimir Leonov στο Πρωτάθλημα WSS, το αγωνιστικό τμήμα της MV Agusta με τη Yakhnich Motorsport συμμετέχει παράλληλα και στο Πρωτάθλημα WSBK, με την F4 RR και τον Ιταλό αναβάτη Claudio Corti που τερμάτισε 13ος και 18ος στα 2 σκέλη του Phillip Island.
"Γνώριζα πως η πρώτη χρονιά θα έχει σκληρή δουλειά" σημείωσε ο Corti, "αλλά έχουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα ήδη, στην εξέλιξη της F4. Θα βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα, και πιστεύω πως σύντομα θα φτάσουμε σε καλά αποτελέσματα."