LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών θα γίνει την Τρίπολη στις 31 Μαίου και 1 Ιουνίου.

Στηρίζουμε όλοι το ΠΠΤΜ, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, και στο άνοιγμα τόσο της πίστας των Μεγάρων, όσο και εκείνης των Σερρών.

Η αφίσα του 2ου αγώνα.

Ο δεύτερος αγώνας ΠΠΤΜ στην Τρίπολη

Ο 2ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, στις 31 Μαίου και 1 Ιουνίου. Μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για τη στήριξη του Νότη Παπαπαύλου.

 
Την Παρασκευή 30 Μαίου από τις 11:00 πμ θα διεξαχθεί Ελεύθερη προπόνηση (Track Day) για αθλητές κατόχους αθλητικού δελτίου της ΑΜΟΤΟΕ ανανεωμένο γα το 2014. Στη προπόνηση μπορεί να πάρουν μέρος και αθλητές που δεν θα λάβουν μέρος στον αγώνα του ΠΠΤΜ. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Ελεύθερη προπόνηση θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ και θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 29 Μαίου στις 23:59. Παρακαλούνται οι αθλητές να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής τους.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται από την ΑΜΟΤΟΕ στα 75 ευρώ και συμπεριλαμβάνει και την ασφάλιση των αθλητών από την ασφαλιστική εταιρεία INTERSALONIKA.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ